Låna 2000 till 20000 kronor.

Saknar du de där sista tusenlapparna för att köpa dina nya bil, åka på din drömresa eller renovera klart badrummet? Ansök om SMS-lån hos oss och få pengarna utbetalda direkt!

Att ta ett SMS-lån är enkelt

Om du börjar närma dig din löneutbetalning och saknar de där sista tusenlapparna för att betala ett köp eller en annan utgift är SMS-lån är perfekt lösning. Hos oss kan du ta ett SMS-lån och låna 2000 till 20 000 kronor. Utbetalningen av SMS-lånet sker direkt samma dag och då kan du göra vad du vill med pengarna.

Hur ansöker jag om SMS-lån?

Att ansöka om ett SMS-lån hos oss är inte svårt. Ansökan består enbart av tre enkla steg:

 

 1. howto-icon-pc

  Registrera dig

  För att du kunna ansöka om ett SMS-lån måste du först registrera dig hos oss om du inte har gjort det tidigare. Du behöver vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva göra en sedvanlig kreditprövning. 2. Identifiera dig

 2. howto-icon-time

  Identifiera dig

  För att vi ska kunna ta emot din ansökan om SMS-lån behöver du identifiera dig. Detta kan du göra antingen med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att bli uppringd av en av våra medarbetare.

 3. howto-icon-money

  Få pengarna på kontot direkt!

  Vi jobbar så fort vi kan med att behandla din ansökan om SMS-lån och kan därför oftast ge dig ett besked direkt. Om vi anser att du är kreditvänlig kommer vi att överföra pengarna till ditt angivna bankkonto direkt.  Det finns dock undantag, om du inte har Handelsbanken eller Nordea kan utbetalning ta lite längre tid.

Hur stort SMS-lån kan jag ta?

Om du har ansökt om lån hos oss tidigare och vi anser dig som kreditvänlig kan vi bevilja dig ett SMS- lån upp till 20 000 kronor. Vid ansökan om lån hos oss för första gången kan du ansöka om ett SMS-lån som är upp till 6000 kronor.

Finns det en risk att vi inte kommer att bevilja din ansökan om SMS-lån?

Det finns en risk att vi inte kommer att bevilja din ansökan om SMS-lån. Detta beror oftast på att du inte i sådana fall inte uppfyller våra krav. Det kan dessutom bero på att du uppgivit felaktig information eller att du inte tidigare har betalat tillbaka din kredit. Om detta är fallet finns det alltså en risk att vi inte kommer att bevilja din ansökan om SMS-lån.

Se vilken ränta du kan erbjudas på ditt SMS-lån

Det är enkelt att betala tillbaka SMS-lånet

Att betala tillbaka SMS-lånet är enkelt. Varje månad får du en faktura som du ska betala via banköverföring. Om du skulle vilja betala tillbaka hela beloppet på en gång kan du också göra det. Du kan läsa mer om hur betalningen sker här.

Fördelar med att ta ett SMS-lån hos Vivus

Du har fullkontroll

Som kund hos Vivus kan du enkelt se alla dina detaljer om din kredit via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja utöka kreditbeloppet kan du också göra det där.


Vi är en säker kreditgivare

Vivus.se är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter, såsom SMS-lån. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. När du tar ett SMS-lån hos oss kan du därför känna dig trygg!


Enkel registrering

Skapa din egen profil genom att registrera dig, identifiera dig och ansöka om en kredit.


Två enkla sätt att ansöka om en kredit på

 1. Via din profil
 2. Genom att ringa in till vår kundtjänst

Flexibel återbetalning

Om du inte kan betala tillbaka hela din kredit på förfallodagen, erbjuder vi dig att delbetala, genom att betala in ”lägst att betala”.


Du har full kontroll

Du har enkelt full koll på din aktiva kredit genom att logga in på din profil.


Ansök nu