Vill du låna 5 000 kronor?

I det här blogginlägget förklarar vi hur snabbt och enkelt du kan få låna 5000 kronor hos oss.

Låna 5 000 kronor utan säkerhet

Att låna 5 000 kronor hos oss är enkelt. Du kan alltid ansöka om att låna mellan 2 000 till 50 000 kronor hos oss. Du behöver inte heller ha någon säkerhet för dina lån. På så sätt är du fri att göra vad du vill med pengarna. Så, vad väntar du på? Ansök om att låna 5 000 kronor hos oss redan idag!

Jag vill låna 5 000 kronor – hur gör jag?

Det är enkelt att ansöka om att låna 5 000 kronor hos oss. Du behöver enbart genomföra dessa tre enkla steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig hos oss

Om du skulle vilja ansöka om att låna 5000 kronor hos oss behöver du först och främst registrera dig online på vår hemsida. Du behöver vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer för att kunna registrera dig. Vi kommer dessutom även att göra en kreditupplysning på dig.

Steg 2
Steg 2

Bekräfta din identitet

Om du uppfyller våra krav och har registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Du kan antingen göra det genom att använda dig av BankID via Tink och ditt bankkonto eller så kan du välja att en av våra medarbetare ringer upp dig.

Steg 3
Steg 3

Få pengarna på kontot!

När du har bekräftat din identitet kommer vi direkt att börja behandla din ansökan. Om vi anser att du är kreditvänlig kommer vi därefter att föra över dina 5000 kronor till ditt bankkonto inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.

Steg 4
Steg 4

Testa och se vilken ränta du kan få på ditt lån

Genom att kika in vår lånekalkylator kan du räkna ut vilken ränta du kan få om du vill låna 5000 kronor hos oss.

Ta ett sms lån och låna 5 000 kronor

Du vet väl att du alltid kan välja att ta ett sms lån om du vill låna pengar hos oss? Du kan på så sätt också välja att ansöka om ett sms lån på 5 000 kronor om det skulle passa dig bättre än att ansöka online. Om du vill ansöka om att låna 5 000 kronor genom att ta ett sms lån kan du läsa mer om det här.

Är det svårt att betala tillbaka lånet?

Om du lånar 5 000 kronor är det enkelt att betala tillbaka lånet. Du behöver enbart betala en faktura varje månad. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka ett större belopp eller hela lånet kan du självfallet även göra det. Du kan dessutom alltid hålla koll på din kredit genom att logga in på din profil.

Kan ni neka min låneansökan?

Om vi anser att du inte är kreditvänlig finns det en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om att låna 5 000 kronor. Detta beror oftast på att du inte uppfyller de lånekrav som vi ställer. En annan vanlig anledning är att du tidigare lånat pengar hos oss men inte betalat tillbaka din kredit. Om detta skulle vara fallet så finns det alltså en risk att vi kommer att neka din.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån: