Helglån

Låna på helgen? Under helger kan du ansöka om helglån. Är det mellan 2 000 – 15 000 kr du behöver? Ansök då enkelt om vårt helglån och se hur vi kan hjälpa dig.

Låna pengar när det är helg

Det är faktiskt inte ovanligt att det är under helgen som vi inser att ekonomin pressas hårt. Men du behöver inte se helgen som ett hinder för att låna. Måste du genomföra ett viktigt inköp och önskar pengarna omgående? Då är det skönt att veta att det går bra att låna pengar hos Vivus, även under helger. Låt oss hjälpa dig att klara månadens slut med ett lån på 2000 – 50 000 kr.

Pengarna betalas ut inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.

Låna för första gången?

Vi har olika beloppsgränser för dig som lånar för första gången och för dig som lånat av oss tidigare. När du lånar för första gången kan du maximalt ansöka om lån på 5000 kr. För dig som lånat av oss tidigare kan vi bevilja lån upp till 50 000 kr.

Som seriös långivare vill vi under inga omständigheter försätta våra kunder i ohållbara ekonomiska situationer. Därför ska du noga överväga ditt erbjudande och aldrig låna mer än du behöver.

Vad ska helglånet användas till?

Vi frågar inte vad pengarna som du lånar ska användas till, så du kan fritt använda pengarna precis som du själv önskar. Ett snabblån som du tar hos oss kan du därför använda till allt från en ny dator, till möbler eller en ny cykel.

Kan ni neka min låneansökan?

Att ansöka om lån är betyder inte med säkerhet att du kommer bli beviljad ett lån. När vi nekar en låneansökan handlar det oftast om att du inte uppfyller de obligatoriska kraven. En annan anledning till att din ansökan om helglån kan nekas är att du inte betalat tillbaka din tidigare kredit, eller uppgett felaktig information i din ansökan.

Det kostar inget att göra en ansökan om helglån. Ansök redan idag och se hur vi kan hjälpa dig!

Ansök om helglån

Vill du ansöka om ett helglån? Hos oss består ansökningsprocessen av några enkla steg:

Steg 1
Steg 1

Välj önskat lånebelopp

När du ansöker om ett helglån vill vi veta hur stort belopp du behöver låna, samt hur lång låneperiod du önskar.

Steg 2
Steg 2

Registrera dig som låntagare

Efter att du angett lånebelopp och låneperiod, behöver du registrera dig som ett led i ansökan. Det finns vissa grundläggande krav som vi ställer på våra låntagare. För att kunna registrera dig krävs det att du är minst 18 år gammal, har svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Du ska även godkänna att vi gör en kreditprövning på dig.

Du ska till sist bekräfta din identitet. Antingen via BankID och ditt bankkonto eller via en manuell identifieringsmetod.

Steg 3
Steg 3

Svar på låneansökan

Vi arbetar så gott vi kan med att behandla låneansökningar. Utbetalningar sker inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.

Steg 4
Steg 4

Acceptera ett erbjudande

Om du accepterar det erbjudande som vi skickat till dig, kommer vi att överföra pengarna till ditt angivna bankkonto inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift. Att ta ett helglån hos oss är alltid smidigt och enkelt!

Vad kostar det att ta ett helglån?

Exempel för ett nytt lån på 10 000 kr: Den nominella fasta årliga räntan är 43.5%. Den effektiva räntan med en återbetalningsperiod på 12 månader, om kunden betalar Lägst att betala i 12 månader, är 56.6%. De tolv månatliga återbetalningsbeloppen är: månad 1: 1 493 kr, månad 2: 1 177 kr, månad 3: 1 147 kr, månad 4: 1 116 kr, månad 5: 1 086 kr, månad 6: 1 056 kr, månad 7: 1 025 kr, månad 8: 995 kr, månad 9: 964 kr, månad 10: 934 kr, månad 11: 904 kr, månad 12: 673 kr.Den effektiva räntan inkluderar 285 kr i uppläggningsavgift. Totalt belopp att betala är 12 570 kr.Om kunden väljer att återbetala lånet helt på förfallodagen utan att betala Lägst att betala belopp, så är det totala beloppet som ska återbetalas 10 642 kr, med en effektiv ränta på 111.1 %.Exemplet är baserat på löptid om 30 dagar.

Betala tillbaka ditt helglån

Att betala tillbaka på lånet är enkelt och du väljer en avbetalningsperiod mellan 7 och 30 dagar. Din faktura finner du på din profilsida på VIVUS.SE, och det är även via denna du betalar av på ditt lån.

Det är viktigt att du håller koll på dina krediter och kommande fakturor genom att löpande logga in på din profil.

Många fördelar med att låna hos VIVUS.SE

  • Utbetalning sker inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift
  • Flexibelt att göra uttag och återbetala
  • Profesionell och vänlig kundservice
  • Kreditinformation inhämtas från Creditsafe

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån: