Mobillån

Låna pengar snabbt och smidigt via din mobil.

Låna 2 000 – 50 000 kr

Har du det litet kärvt i slutet av månaden och skulle vilja skarva med ett litet lån? Hos VIVUS.SE kan du snabbt och enkelt ansöka om mobillån och på så sätt sluta oroa dig. Vi erbjuder mobillån från 2 000 – 50 000 kr. Utbetalningen av mobillånet sker inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift, du är därefter fri att göra vad du vill med pengarna. Det bästa är att du kan befinna dig var du vill när du ansöker om lånet. Så, vad väntar du på? Ta fram din mobil och ansök om vårt mobillån redan idag!

Ansök om mobillån

Om du vill ansöka om ett mobillån är det enkelt. För att ansöka om vårt mobillån behöver du bara ha en mobil och följa dessa tre enkla steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig

Det första du behöver göra om du vill ansöka om ett mobillån är att registrera dig hos oss. För att kunna registrera dig behöver du vara vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva utföra en sedvanlig kreditprövning på dig.

Steg 2
Steg 2

Identifiera dig

När du väl har registrerat dig och valt ditt önskade lånebelopp behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Du kan antingen välja att ta hjälp av BankID via Tink och ditt bankkonto eller så kan du välja att bli uppringd av en av våra medarbetare

Steg 3
Steg 3

Ta emot pengarna!

Vi gör alltid vårt bästa med att hantera alla låneansökningar. Utbetalning sker inom 7-10 dagar men vi erbjuder även direkt utbetalning mot en avgift. Att ta ett mobillån hos VIVUS.SE är alltid smidigt!

Steg 4
Steg 4

Gör vad du vill med ditt mobillån

När du väl har fått ditt mobillån beviljat är du fri att göra vad du vill med pengarna. Du behöver alltså inte ha någon säkerhet för lånet. Om du således skulle vilja åka på semester, köpa en ny dator eller ta körkort för pengarna kan du göra det.

Vad kostar ett mobillån?

Om det är första gången du lånar hos VIVUS.SE

Kalkylatorn visar ett representativt exempel för ett nytt lån på 10 000 kr. Den nominella fasta årliga räntan är 39%. Den effektiva räntan med en återbetalningsperiod på 12 månader, om kunden betalar Lägst att betala i 12 månader, är 55.7%. De tolv månatliga återbetalningsbeloppen är: månad 1: 1 439 kr, månad 2: 1 127 kr, månad 3: 1 100 kr, månad 4: 1 073 kr, månad 5: 1 047 kr, månad 6: 1 020 kr, månad 7: 993 kr, månad 8: 967 kr, månad 9: 940 kr, månad 10: 913 kr, månad 11: 887 kr, månad 12: 864 kr. Den effektiva räntan inkluderar 285 kr i uppläggningsavgift. Totalt belopp att betala är 12 369 kr. Om kunden väljer att återbetala lånet helt på förfallodagen utan att betala Lägst att betala belopp, så är det totala beloppet som ska återbetalas 10 606 kr, med en effektiv ränta på 104.5%. Exemplet är baserat på löptid om 30 dagar.

Hur betalar jag tillbaka mitt mobillån?

Det är inte svårt att betala tillbaka ditt mobillån. Vi kommer varje månad att skicka dig en faktura som du kommer behöva betala. Om det skulle vara så att du skulle vilja betala tillbaka ett större belopp kan du självfallet även göra det. Du kan dessutom alltid hålla kolla på din kredit och kommande och betalda fakturor genom att logga in på din profil.

Kan ni neka min ansökan om mobillån?

Det finns alltid en risk att vi inte godkänner din ansökan. De vanligaste anledningarna till att vi nekar en ansökan är att du som låntagare inte uppfyller de krav som vi ställer. Detta kan exempelvis vara att du uppgivit felaktig information när du ansökt om lånet eller att du tidigare lånat pengar hos oss men inte betalat tillbaka krediten. När du ansöker om ett mobillån hos oss är det därför viktigt att du vet att du kan betala tillbaka lånet.

Du ska inte ansöka om ett mobillån för att betala av andra lån

Även om du är fri att göra vad du vill med dina lånade pengar är det viktigt att komma ihåg att lånet inte ska användas för att betala andra skulder, köpa saker som du egentligen inte har råd med eller som en långsiktig finansiell lösning. Du kan läsa mer om detta här.

Fördelar med ta ett mobillån hos VIVUS.SE

  • Du har full kontroll

Som kund hos VIVUS.SE kan du enkelt se alla dina detaljer om din kredit via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja öka kreditbeloppet eller betala tillbaka större delar av lånet kan du även göra det där.

  • Vi är en säker kreditgivare

VIVUS.SE är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter, såsom mobillån. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. När du tar ett mobillån hos oss kan du därför alltid känna dig trygg och säker!

Har du några ytterligare frågor om vårt mobillån?

Om du skulle vilja veta mer om vårt mobillån kan du alltid ringa vår kundtjänst. Du kan nå vår kundtjänst måndag till fredag från kl 8-17.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån: