Smålån

Behöver du låna 2 000 – 50 000 kr snabbt? Ansök då om vårt smålån.

Låna upp till 50 000 kr – utbetalning inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift

Har du hamnat i en situation där du har det lite kärvt i slutet av månaden? Vi kan hjälpa dig att klara månadens slut. Ansök om vårt smålån och gör vad du vill med pengarna. Vi erbjuder smålån där du kan låna 2 000 – 50 000 kr och få pengarna utbetalda inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift. Så, vad väntar du på? Ansök om vårt smålån redan idag!

Ansök om smålån

Vill du ansöka om ett smålån? I sådana fall behöver du enbart följa dessa enkla steg:

Steg 1
Steg 1

Välj önskat lånebelopp

Det första du behöver göra för att ansöka om vårt smålån är att bestämma hur mycket du vill låna och hur lång låneperiod du vill ha.

Steg 2
Steg 2

Registrera dig

När du väl har bestämt önskat lånebelopp och låneperiod för ditt smålån behöver du registrera dig hos oss. För att kunna registrera dig måste du vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. En sedvanlig kreditprövning kommer dessutom behövas göra på dig. När du väl har registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du på två olika sätt; antingen via BankID via Tink och ditt bankkonto eller så kan du välja att en våra medarbetare ringer upp dig.

Steg 3
Steg 3

Vi ger dig ett besked

På VIVUS.SE jobbar vi alltid så gott vi kan med att ta emot låneansökningar. Du kan räkna med att utbetalningar sker inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift.

Steg 4
Steg 4

Utbetalning sker inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift!

Om du har uppfyllt våra lånekrav kommer vi att överföra pengarna till ditt angivna bankkonto inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift.

Vad kan jag använda ett smålån till?

Ett smålån kan du använda till vad du vill. Så om du exempelvis har svårt att få ihop dina kostnader i slutet av månaden kan ett smålån hjälpa dig. Då vårt smålån är ett lån utan säkerhet kan du dessutom använda ett smålån till att köpa saker såsom en ny dator, present eller kläder.

Vad kostar ett smålån?

Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du smidigt och enkelt räkna ut vad det kostar att ta ett smålån hos oss. Om du exempelvis vill låna 10 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar kan du således räkna med en nominell ränta på 43,5% Den effektiva räntan med en återbetalningstid på 30 dagar är 111,11%, den inkluderar uppläggningsavgiften på 285 kr. Om du betalar tillbaka lånet i sin helhet på förfallodagen är det totala beloppet som ska betalat 10 642,50 kr.

Det är enkelt att betala tillbaka ditt smålån

När du tagit ett lån hos oss är det alltid enkelt att betala tillbaka lånet. Vi kommer varje månad att skicka en faktura som du ska betala.

Genom att logga in på din profil kan du alltid hålla koll på din kredit och se kommande och betalda fakturor, samt erlägga din betalning.

Första gången du lånar hos VIVUS.SE?

Om det är första gången du lånar hos oss kan du maximalt ansöka om att låna 5 000 kr. Detta då vi är en säker kreditgivare som inte vill försätta våra kunder i en ekonomisk situation som de inte klarar av. Som tidigare kund hos oss kan du dock självklart ansöka om att låna ett större belopp.

Kan ni neka min låneansökan?

Det finns alltid en risk att vi inte kommer att bevilja din ansökan om smålån. Att vi nekar en ansökan beror oftast på att du inte uppfyller de krav som vi ställer. Andra vanliga anledningar är dessutom att du uppgivit felaktig information vid din låneansökan eller att du tidigare inte betalat tillbaka din kredit.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån:

Flera fördelar med att låna hos VIVUS.SE

  • Du får besked direkt
  • Flexibelt att göra uttag och återbetala
  • Professionell och vänlig kundservice