Blancolån

Vill du åka på din drömresa, renovera ditt hus eller kanske köpa en båt? Ansök om ett Blancolån hos VIVUS.SE och låna upp till 50 000 kronor.

Vad är ett Blancolån?

Ett Blancolån är ett lån där du kan låna pengar utan säkerhet. Detta innebär att du enbart behöver bry dig om att betala tillbaka lånet – inget annat. Att ta ett Blancolån passar därför perfekt om du behöver pengar till att åka på semester eller vill renovera något i din bostad.

Låna pengar utan säkerhet – låna upp till 50 000 kronor

Hos oss kan du ta ett Blancolån där du får låna 2 000 till 50 000 kronor. Hur stort Blancolån du får ta beror framförallt på din ekonomiska situation och om du varit kund hos tidigare.

Hur gör jag om jag vill ansöka om ett Blancolån?

Om du vill ansöka om ett Blancolån behöver du bara följa dessa tre steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig

Det första du behöver göra för att ansöka om ett Blancolån är att registrera dig online på vår hemsida. För att du ska kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. När du har fyllt i uppgifterna kommer vi även att utföra en sedvanlig kreditupplysning på dig.

Steg 2
Steg 2

Bekräfta din identitet

För att vi ska kunna godkänna din ansökan om ett Blancolån behöver du dessutom bekräfta din identitet. Detta kan du göra antingen med hjälp av BankID via Tink och ditt bankkonto eller genom en manuell process.

Steg 3
Steg 3

Få pengarna utbetalda!

Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din ansökan om Blancolån. Om vi anser att du uppfyller våra lånekrav kommer vi att överföra pengarna inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift. Pengarna betalas ut alla dagar och oavsett tid på dygnet.

Steg 4
Steg 4

Testa vilken ränta du kan få på ditt Blancolån

Om du lånar hos oss för första gången

Om det är första gången som du ansöker om lån hos oss kan du maximalt ansöka om att låna 5 000 kronor. Detta för att vi vill vara säkra på att du kan betala tillbaka ditt lån.

Vi kan neka din ansökan om Blancolån

Det finns en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om att låna utan säkerhet. Att vi nekar din ansökan om att ta ett Blancolån beror oftast på att vi anser att du inte är kreditvärdig och således inte uppfyller de krav som vi ställer. En annan vanlig anledning är att du tidigare har tagit lån hos oss och inte klarat att betala tillbaka din kredit. I sådana fall finns det en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om Blancolån.

Det är enkelt att betala tillbaka ditt Blancolån

För att betala tillbaka ditt Blancolån behöver du enbart betala de fakturor som följer ditt avtal. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka ett större belopp eller hela Blancolånet så kan du dessutom göra det.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån: