Ansök om kredit

Steg 1
Steg 1

Registrera dig

Registreringen sker vid din första ansökan och tar bara några minuter. Du behöver bara göra det en gång.

För att få ansöka om kredit på Vivus.se måste du vara minst 18 år gammal och inneha svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer samt genomgå sedvanlig kreditprövning.
Steg 2
Steg 2

Identifiera dig

För att kunna slutföra din ansökan måste du identifiera dig, antingen gör du det med hjälp av Brite och ditt bankkonto eller så väljer du att bli uppringd av en av våra medarbetare som hjälper dig vidare.

Steg 3
Steg 3

Ta emot pengarna

Inom några minuter kommer vi att behandla din ansökan och ge dig besked direkt. Om du blir beviljad en kredit kommer vi att överföra pengarna till det angivna kontot via Trustly eller Brite. Pengarna överförs då till ditt bankkonto inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift.
Step 6
Step 6

Underskriv med NemID

Vælg dit lånebeløb og første betalingsdato 
på vores låneberegner på forsiden.
Så får du automatisk en profil.
Brug din profil til at se status på dit lån. Eller for at ansøge om et nyt lånebeløb!

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån:

Synonymer för vår kredit

Det finns flera olika ord för det lån vi erbjuder. Några av de orden finns med i listan ovanför. Om du är osäker på vad vi erbjuder, är du alltid välkommen att kontakta oss via e-mail support@vivus.se eller telefon 08 420 400 20

Kreditmöjligheter hos VIVUS.SE

Många beskriver vår kredit som en enkel och användarvänlig tjänst. Hur mycket du får låna beror till stor del på din ekonomiska situation.

Det är vanlig att vända sig till VIVUS.SE när man vill låna till något särskilt. Kolla in vår blogg för att få inspiration.