Låna 10 000 kronor– smidigt och enkelt

Vill du låna 10 000 kronor? I det här blogginlägget förklarar vi hur enkelt det är att låna 10 000 kronor hos oss.

Hur gör jag om jag vill låna 10 000 kronor?

Att låna 10 000 kronor hos oss är enkelt. Hos oss kan du alltid ansöka om att låna 2 000 till 50 000 kronor. Du kan dessutom låna utan säkerhet. På så sätt kan du använda pengarna till att åka på semester till andra sidan jorden eller kanske renovera badrummet. Så ansök om att låna 10 000 kronor hos oss redan idag!

Om du vill ansöka om att låna 10 000 kronor

Att ansöka om att låna 10 000 kronor hos oss är enkelt. Du behöver enbart följa dessa tre steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig online

Om du vill ansöka om att låna 10 000 kronor hos oss behöver du först registrera dig online på vår hemsida. För att du ska kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. När du registrerat dig kommer vi att göra en sedvanlig kreditprövning på dig

Steg 2
Steg 2

Bekräfta din identitet

När du har fyllt i din ansökan behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Du kan antingen göra det med hjälp av BankID via Tink och ditt bankkonto eller genom en manuell process.

Steg 3
Steg 3

Få pengarna på kontot!

Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din låneansökan. Om du uppfyller våra lånekrav och vi anser att du är kreditvärdig kommer vi att överföra pengarna till ditt bankkonto inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.

Steg 4
Steg 4

Testa vilken ränta du kan om du vill låna 10 000 kronor

Om du vill se hur mycket du kommer att behöva betala om du vill låna 10 000 kronor kan du göra det här.

Om du lånar hos oss för första gången

Om det skulle vara så att det är första gången du ansöker om lån hos oss kan du maximalt få låna 10 000 kronor. Detta för att vi vill vara säkra på att du har den ekonomin som krävs för att betala tillbaka ditt lån. Så om du vill ansöka om 50 000 kronor måste du alltså vara kund hos oss sen tidigare.

Finns det en risk att ni kan neka min låneansökan?

Det finns en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om att låna 10 000 kronor. Att vi nekar din ansökan om att låna 10 000 kronor beror oftast på att vi anser att du inte är kreditvärdig och således inte uppfyller de krav som vi ställer. En annan vanlig anledning är att du tidigare har tagit lån hos oss och inte klarat att betala tillbaka din kredit. I sådana fall finns det en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om att låna 10 000 kronor.

Kan jag låna 10 000 utan UC?

Enligt svensk lag är det inte möjligt att låna pengar utan att vi tar en kreditupplysning på dig. Däremot finns det andra kreditupplysningsföretag än UC, såsom exempelvis CreditSafe som vi använder. Det är alltså möjligt att låna 10 000 utan UC.

Alltid enkelt att betala tillbaka dina lån hos oss

Det är inte svårt att betala tillbaka din 10 000 kronor. Du behöver enbart betala en faktura varje månad. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka ett större belopp eller hela lånet kan du självfallet även göra det.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån: