Om återbetalning

Kan jag betala tillbaka krediten tidigare?

Ja, du kan betala tillbaka krediten när som helst inom avtalad tid.

Vilka är Trustly och Brite?

Trustly och Brite erbjuder bankbetalningar och överföringar på ett säkert, enkelt och snabbt sätt mellan konsumenter och e-handlare. Betalningar och överföringar med Trustly och Brite sker direkt. Det är alltid gratis att använda Trustly och Brite och kräver ingen registrering från dig som användare. Trustly och Brite stödjer din favoritbank och du loggar in med samma uppgifter som du skulle använda för att logga in till din egen bank. Miljontals transaktioner på en europeisk nivå behandlas varje år genom Trustly och Brite, baserat på världens högsta säkerhetsprotokoll. Trustly och Brite är säkra och trygga betalningsmetoder och betalningsinstitut med tillstånd från den Svenska Finansinspektionen, giltigt i hela Europeiska unionen.

Om du har några frågor angående en betalning kontaktar du Vivus.se kundtjänst i första hand.

Besök https://www.trustly.com/sv-SE och https://britepayments.com för ytterligare information.

Kan jag fortfarande betala via Plus- eller BankGiro?

Nej, både ut och inbetalningar sker genom Trustly och Brite betallösningar som du når via din profil.

Hur betalar jag min faktura?

Krediten skall återbetalas i sin helhet alternativt lägst att betala enligt din faktura inom avtalad tid. Återbetalningen sker via din profil. Mer information om hur du betalar tillbaka din kredit hittar du i din faktura.

Jag har inte fått någon faktura, vad ska jag göra?

Du kan se din faktura när du loggar in på din profil på Vivus.se

När är mitt förfallodatum?

För din bekvämlighet förlänger vi lånevillkoren och förfallodatumet för ditt lån kommer numera alltid att vara den 26: e.

Om du ansöker före den 7:e dagen i månaden så kommer ditt förfallodatum att vara den 26:e samma månad.

Om du ansöker den 7:e dagen i månaden eller efter så kommer ditt förfallodatum att vara den 26:e nästkommande månad. Du kan såklart alltid välja att betala tillbaka lånet snabbare.