Pengar till den moderna människan

Vårt motto är ”Pengar för den moderna människan” och det står för smidiga, enkla och kostnadseffektiva krediter när du behöver det. Nya VIVUS.SE är en så kallad kreditlina, som betyder att du ansöker om en kredit som blir insatt på ditt konto inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift. Du kan sedan välja att betala tillbaka hela eller delar av krediten varje månad, samt ansöka om att ta ut mer pengar upp till din kreditgräns. För att få låna behövs ingen säkerhet eller krångliga ansökningshandlingar. Du bestämmer själv hur mycket du vill ansöka om, från 5 000 – 15 000 kr.

Träffa dagens olika personligheter:

Den Smidiga:

Den smidiga lever livet smidigt och enkelt. De är inte vana med krångel och komplikation. Dessa personer är medvetna om att vi endast lever en gång och vill leva livet så smidigt som möjligt.

Den Avslappnade:

Den avslappnade är en mycket lättsam person. De söker bekvämlighet och älskar de små glädjeämnena i livet så som god mat, vin, bra böcker samt att dagdrömma. Trots att den avslappnade hela tiden verkar lugn på utsidan, så arbetar hjärnan konstant med att hitta nya sätt för avslappning. För vissa kan första intrycket vara att den avslappnade verkar lat, men egentligen är detta inte lathet utan smarthet. De vet att vi inte vinner genom att stressa.

Den Misstänksamma:

Den misstänksamma är skeptisk till det mesta och vägrar tro på någonting utan att ha upplevt det själv. Så vitt de vet, kan allt runt omkring oss vara en enda stor konspiration. För dessa personer finns inget säkert i livet förutom det faktum att konstiga saker kan och kommer plötsligt att ske. Den misstänksamma tror på att vara medveten, förberedd och försiktig för att klara sig genom livet. Motto för denna sorts personlighet skulle kunna vara: ”Nej, det där kommer troligtvis inte att fungera”.

Den Avancerade:

Den avancerade är väldigt mån om att hitta egna sätt att göra saker på, grundat på egna kunskaper och erfarenheter. De brukar ofta hitta genvägar för att ta sig dit de vill i livet. Den avancerade tror på att det finns oändligt många möjligheter i livet för den som söker, så de utmanar hela tiden det traditionella sättet att göra saker på. Troligtvis har den avancerade all den senaste tekniken – det är ju trots allt 2000-talet.

Den Vise:

Den vise vet oftast lite om allt. De är ungefär som vandrade uppslagsverk. De trivs när de får hjälpa andra människor och när de får hitta svar på de allra svåraste frågorna. Trots att de oftast är extremt smarta är de ändå ödmjuka. De håller sig lugna, trevliga och lyssnar alltid på andra människors åsikter. Faktiskt så händer det att även den vise ändrar sin åsikt om de blir tillräckligt övertygade av någon annan.