Privatlån

Vill du förverkliga din dröm att renovera badrummet, köpa en ny båt eller kanske åka på semester? Ansök då om vårt privatlån och låna upp till 15 000 kronor.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet. Detta innebär att du kan låna pengar utan att ha något specifikt ändamål med lånet. Du är på så sätt fri att göra vad du vill med de lånade pengarna!

Hos oss kan du låna upp till 50 000 kronor med vårt privatlån. Med vårt privatlån kan du därför passa på att förverkliga dina drömmar om att kanske renovera badrummet, köpa den där nya båten eller åka på semester.  Så, vad väntar du på? Ansök om vårt privatlån redan idag!

Ansök om privatlån

Att ansöka om att ta ett privatlån hos oss är enkelt. Om du vill ansöka om vårt privatlån behöver du endast genomföra tre steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig hos oss

Om du inte är tidigare kund hos oss måste du först registrera dig för att kunna ansöka om privatlån. För att kunna bli registrerad måste du vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva göra en sedvanlig kreditprövning av dig, där vi använder oss av kreditupplysningsföretaget CreditSafe. Att låna pengar utan UC är alltså möjligt.

Steg 2
Steg 2

Bekräfta din identitet

För att vi ska kunna acceptera din ansökan om ett privatlån måste du även identifiera dig vilket du kan göra på två olika sätt. Du kan antingen ta hjälp av BankID via Tink och ditt bankkonto eller genom en manuell process.

Steg 3
Steg 3

Hur går utbetalning till?

På VIVUS.SE jobbar vi så fort vi kan med att behandla din ansökan om privatlån. Om du uppfyller våra lånekrav kommer vi att betala ut ditt privatlån inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift. Pengarna utbetalas dygnet runt, året om.

Steg 4
Steg 4

Låna upp till 50 000 kr med vårt privatlån

När du ansöker om ett privatlån hos oss kan du låna mellan 2000 till 50 000 kr. Med dina lånade pengar kan du sedan göra vad du vill. Om det därför skulle vara så att du har det lite knapert i slutet av månadsskiftet och skulle behöva de där sista tusenlapparna för att klara månaden så kan privatlånet hjälpa dig. Med vårt privatlån kan du dessutom förverkliga dina drömmar om att åka på semestern du alltid velat åka på eller köpa den där nya tv:n eller mobilen. Så ansök om vårt privatlån redan idag!

Räkna ut vad det kostar att ta ett privatlån

Exempel för ett nytt lån på 10 000 kr: Den nominella fasta årliga räntan är 43.5%. Den effektiva räntan med en återbetalningsperiod på 12 månader, om kunden betalar Lägst att betala i 12 månader, är 56.6%. De tolv månatliga återbetalningsbeloppen är: månad 1: 1 493 kr, månad 2: 1 177 kr, månad 3: 1 147 kr, månad 4: 1 116 kr, månad 5: 1 086 kr, månad 6: 1 056 kr, månad 7: 1 025 kr, månad 8: 995 kr, månad 9: 964 kr, månad 10: 934 kr, månad 11: 904 kr, månad 12: 673 kr. Den effektiva räntan inkluderar 285 kr i uppläggningsavgift. Totalt belopp att betala är 12 570 kr. Om kunden väljer att återbetala lånet helt på förfallodagen utan att betala Lägst att betala belopp, så är det totala beloppet som ska återbetalas 10 642 kr, med en effektiv ränta på 111.1%. Exemplet är baserat på löptid om 30 dagar.

Det är enkelt att betala tillbaka privatlånet

Att betala tillbaka ditt privatlån är enkelt. Vi kommer att skicka dig en eller flera fakturor som du ska betala via Brite eller Trustly. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka hela beloppet på en gång kan du också göra det. Genom att logga in på din profil kan du dessutom alltid hålla koll på kommande och betalda fakturor.

Om det är första gången du ansöker om ett privatlån

Första gången du ansöker om att låna pengar hos oss kan du maximalt ansöka om att låna 5 000 kr. Detta då vi är en säker kreditgivare som inte vill försätta våra kunder i en ekonomisk situation som de inte klarar av. Om du dock har lånat pengar hos oss tidigare kan du självfallet ansöka om att låna ett större belopp.

Finns det en risk att min ansökan om privatlån inte blir godkänd?

När du ansöker om ett lån hos oss finns det alltid en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan. De vanligaste anledningarna till att vi nekar en ansökan är att du uppgivit felaktig information eller att du inte betalat tillbaka tidigare lån som du tagit hos oss. När du ansöker om privatlån hos oss är det därför viktigt att du vet att du kommer kunna betala tillbaka lånet.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån: