Sugen på att låna 2000 kronor?

I det här inlägget berättar vi om hur enkelt det är att låna 2000 kr hos oss. Vi svarar dessutom på de vanligaste frågorna som våra kunder brukar ha när de ska ansöka om ett lån. Till sist: Du vet väl att pengarna utbetalas inom 7-10 dagar eller omedelbart, mot en avgift.

Låna 2 000 kronor hos oss

Kanske har du det lite kärvt i månadsskiftet och måste skarva med ett litet lån? Hos oss kan du snabbt och enkelt låna 2 000 kr. Du behöver inte ha någon säkerhet för lånet utan du är fri att göra vad du vill med pengarna! Så, vad väntar du på? Ansök om att låna 2 000 kronor hos oss redan idag!

Hur gör jag om jag vill låna 2 000 kr?

Det är enkelt att ansöka om att låna 2 000 kronor hos oss. Det tar bara några minuter att genomföra ansökan och du behöver enbart genomföra dessa tre steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig

Det första du behöver göra om du vill ansöka om ett mobillån är att registrera dig hos oss. För att kunna registrera dig behöver du vara vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva utföra en sedvanlig kreditprövning på dig.

Steg 2
Steg 2

Identifiera dig

När du väl har registrerat dig och valt ditt önskade lånebelopp behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Du kan antingen välja att ta hjälp av BankID via Tink och ditt bankkonto eller så kan du välja att bli uppringd av en av våra medarbetare

Steg 3
Steg 3

Ta emot pengarna!

Vi jobbar alltid så gott vi kan med att hantera låneansökningar. Utbetalning sker inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift. Att ta ett mobillån hos VIVUS.SE är alltid smidigt och enkelt!

Steg 4
Steg 4

Finns det några krav som jag måste uppfylla för att kunna låna 2 000 kr?

Det finns några krav som du måste uppfylla för att kunna få låna 2 000 kr hos oss. Detta för att både du och vi ska vara säkra på att du klarar att betala tillbaka lånet. För att få låna 2 000 kr hos oss måste du:

  1. Vara minst 18 år gammal
  2. Inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer
  3. Genomgå en kreditprövning

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån:

Hur vet jag vilken ränta jag kommer att betala på mitt lån?

Om du vill ta reda på hur mycket du kommer att behöva betala om du lånar 2 000 kr hos oss kan du spana in vår lånekalkylator. Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du snabbt och enkelt räkna ut hur mycket du kommer att behöva betala varje månad.

Hur gör jag för att betala tillbaka mitt lån?

Om du har lånat 2 000 kr hos oss är det enkelt att betala tillbaka lånet. Vi kommer varje månad att skicka dig en faktura som du behöver betala. Du kan dessutom alltid välja att betala tillbaka hela beloppet på en gång om du skulle vilja det. Om du vill hålla koll på din kredit kan du även logga in på din profil.

Får jag göra vad jag vill med mina lånade pengar?

När du lånar 2 000 kr hos oss får du som tidigare nämnt göra vad du vill med pengarna. Du behöver alltså specifikt syfte med lånet. Så om du exempelvis behöver hjälp att handla något i slutet av månaden kan du göra det med dina lånade 2 000 kr.

Kan jag utöka min kredit och låna mer än 2 000 kr?

Hos VIVUS.SE kan du alltid utöka din kredit om du uppfyller våra lånekrav. Om du vill utöka din kredit kan du göra det genom att logga in på ditt konto. På så sätt kan du snabbt och enkelt låna mer pengar!

Kan jag ansöka om att låna 2 000 kr via sms-lån?

Hos VIVUS.SE kan du alltid ansöka om att låna pengar via din mobil, vilket både går snabbt och är smidigt. Det är dock inte möjligt att ansöka om SMS-lån längre.

Det lägsta beloppet som går att låna på VIVUS.SE är 2 000 kr.