Direktlån

Låna upp till 50 000 kr och få pengarna utbetalda inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.

Låna 2 000 – 50 000 kr

Drömmer du om vita stränder, en ny dator eller kanske om att renovera badrummet? Med vårt direktlån kan du uppfylla dina drömmar redan idag. Låna 2 000 till 50 000 kr och gör vad du vill med dina lånade pengar. Du får pengarna utbetalda inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.
Så, vad väntar du på? Ansök om vårt direktlån redan idag!

Såhär gör du för att ansöka om direktlån

Steg 1
Steg 1

Välj hur mycket du vill låna

Om du vill ansöka om ett direktlån är det första du behöver göra att bestämma hur mycket pengar du vill låna och under hur lång period du vill avbetala lånet.

Steg 2
Steg 2

Registrera dig

Efter att du valt ett önskat lånebelopp mellan 2 000 – 50 000 kr behöver du registrera dig hos oss. För att du ska kunna registrera dig hos oss behöver du vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva göra en sedvanlig kreditprövning på dig. Du kommer även att behöva bekräfta din identitet, antingen via BankID via Tink och ditt bankkonto eller så kan du välja att en våra medarbetare ringer upp dig.

Steg 3
Steg 3

Vi svarar på din ansökan

Vi jobbar alltid så gott vi kan med att ta emot din låneansökan. Om vi godkänner din ansökan om ett direktlån så sker utbetalning inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift.

Steg 4
Steg 4

Få pengarna på kontot!

Om vi har godkänt din ansökan om direktlån kommer vi att föra över pengarna till ditt bankkonto inom 7-10 dagar eller direkt, mot en avgift. Att ta ett direktlån hos oss är alltid smidigt och enkelt!

Med vårt direktlån är du fri att göra vad du vill

Då vårt direktlån är ett lån utan säkerhet – är du fri att göra vad du vill med de lånade pengarna. Om du därför skulle vilja renovera köket, åka på en resa eller samla dina lån kan du göra det. Vänta inte på att uppfylla dina drömmar, utan ansök om vårt direktlån idag!

Vad behöver jag betala för ett direktlån?  

Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du smidigt och enkelt räkna ut vad det kommer att kosta dig att ta ett direktlån. Om du exempelvis vill låna 5 000 kr med 3 månaders återbetalningstid kan du således räkna med en nominella räntan på 39%, en uppläggningsavgiften på 500 kr, Lägst att betala- avgifter 300 kr. Den effektiva räntan kommer alltså att vara 146.5 %.

Utöver de nämnda kostnaderna ovan kommer vi att debitera en fast månadsränta om 3,21 %  på det nominella beloppet. Vi kommer dessutom debitera en avgift på 395 kr och en amortering på minst 8,33 %.

Alltid enkelt att betala tillbaka ditt direktlån

Att betala tillbaka ditt direktlån är enkelt. Genom att  logga in på din profil på VIVUS.SE, kan du erlägga din betalning genom tjänsten trustlysamt att du kan se betalda, och kommande fakturor.

Om du lånar hos VIVUS.SE för första gången

Är det första gången som du ansöker om ett lån hos VIVUS.SE? I sådana fall kommer du maximalt att beviljas ett lån på 10 000 kr. Om du däremot har lånat hos oss tidigare kan du självfallet ansöka om att låna ett större belopp.

Det är viktigt att du uppfyller våra lånekrav

När du ansöker om lån hos oss är det viktigt att du uppger korrekt information och att du har betalat tillbaka dina tidigare lån hos oss. Om vi inte anser att du är kreditvärdig finns det en risk att vi kommer att neka din låneansökan. Detta då vi är en säker kreditgivare som inte vill försätta dig i en ekonomisk situation som du inte klarar av.

Det är dessutom viktigt att du inte ansöker om vårt direktlån för att betala av andra skulder eller att du ser det som en långsiktig finansiell lösning.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVUS.SE erbjuder inom följande lån:

Flera fördelar med att ta ett direktlån hos VIVUS.SE

  • Du får besked direkt
  • Flexibelt att göra uttag och återbetala
  • Professionell och vänlig kundservice