Vill du ta ett privatlån och undrar hur mycket du kan låna? Med hjälp av vår Lånekalkylator kan du räkna ut hur stort privatlån du kan ta.

Räkna ut hur mycket du kan låna med vår Lånekalkylator

Hos VIVUS.SE kan du ta ett privatlån och låna 2 000 till 15 000 kronor. Med hjälp av vår Lånekalkylator nedan kan du räkna ut hur mycket du kommer att behöva betala.

Räkneexempel

Om du lånar 5000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %.

Hur gör jag om jag vill ansöka om ett privatlån?

Att ta ett privatlån hos oss är enkelt. Om du vill ansöka om ett privatlån behöver du enbart följa dessa tre steg:

 1. howto-icon-pc

  Registrera dig

  För att ansöka om ett privatlån är det första du behöver göra att registrera dig online på vår hemsida. Du behöver vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer även att behöva göra en sedvanlig kreditupplysning på dig

 2. howto-icon-time

  Bekräfta din identitet

  När du fyllt i ansökan behöver du även bekräfta din identitet. Detta kan du göra antingen med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller en manuell identifieringsprocess.

 3. howto-icon-money

  Få pengarna utbetalda!

  Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din ansökan om ett privatlån. Vi kan därför nästan alltid ge dig ett besked direkt. Om vi anser att du är kreditvärdig kommer vi således att överföra pengarna direkt. Utbetalningar sker under dygnets alla tider, året runt. Därför får du pengarna omedelbart efter ansökan beviljats.

Lånar du hos oss för första gången?

Om du ansöker om ett lån hos oss för första gången kan du maximalt ansöka om att låna 5 000 kr. Detta för att vi ska vara säkra på att du är kreditvärdig och kan betala tillbaka ditt lån.

Vi kan neka din ansökan om låna pengar

Om vi anser att du inte är kreditvärdig finns det en risk att vi kan neka din ansökan om privatlån. Den vanligaste anledningen för att vi nekar en ansökan är att vi inte anser att du är kreditvärdig och således inte uppfyller våra krav. En annan vanlig anledning är att du tidigare lånat pengar hos oss och inte klarat av att betala tillbaka din kredit. Om detta är fallet finns det således en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om privatlån.

Det är viktigt att du kan betala tillbaka ditt lån

När du ansöker om ett lån hos oss är det viktigt att du kan betala tillbaka dina lån. Du ska därför inte ansöka om ett lån om du vet att du inte kan återbetala krediten. Om du behöver hjälp med din ekonomi bör du vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun. På så sätt kan du få råd och vägledning.

Flera fördelar med att ta ett lån hos VIVUS.SE

Du har alltid full kontroll

Som kund hos oss kan du enkelt se alla dina detaljer om din kredit och dina lån via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja utöka kreditbeloppet kan du också göra det där.


VIVUS.SE är en säker kreditgivare

VIVUS.SE är en del av finanskoncernen 4finance Group. Finanskoncernen är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. När du tar ett lån hos oss kan du därför alltid känna dig trygg!


Enkel registrering

Skapa din egen profil genom att registrera dig, identifiera dig och ansöka om en kredit.


Två enkla sätt att ansöka om en kredit på

 1. Via din profil
 2. Genom att ringa in till vår kundtjänst

Flexibel återbetalning

Om du inte kan betala tillbaka hela din kredit på förfallodagen, erbjuder vi dig att delbetala, genom att betala in ”lägst att betala”.


Du har full kontroll

Du har enkelt full koll på din aktiva kredit genom att logga in på din profil.


Ansök nu