Vill du åka på din drömresa, renovera ditt hus eller kanske köpa en båt? Ansök om ett Blancolån hos VIVUS.SE och låna upp till 15 000 kronor.

Vad är ett Blancolån?

Ett Blancolån är ett lån där du kan låna pengar utan säkerhet. Detta innebär att du enbart behöver bry dig om att betala tillbaka lånet – inget annat. Att ta ett Blancolån passar därför perfekt om du behöver pengar till att åka på semester eller vill renovera något i din bostad.

Låna pengar utan säkerhet – låna upp till 15 000 kronor

Hos oss kan du ta ett Blancolån där du får låna 2 000 till 15 000 kronor. Hur stort Blancolån du får ta beror framförallt på din ekonomiska situation och om du varit kund hos tidigare.

Hur gör jag om jag vill ansöka om ett Blancolån?

Det är enkelt att ta ett Blancolån hos oss. Om du vill ansöka om ett Blancolån behöver du bara följa dessa tre steg:

 1. howto-icon-pc

  Registrera dig

  Det första du behöver göra för att ansöka om ett Blancolån är att registrera dig online på vår hemsida. För att du ska kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. När du har fyllt i uppgifterna kommer vi även att utföra en sedvanlig kreditupplysning på dig.

 2. howto-icon-time

  Bekräfta din identitet

  För att vi ska kunna godkänna din ansökan om ett Blancolån behöver du dessutom bekräfta din identitet. Detta kan du göra antingen med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller genom en manuell process.

 3. howto-icon-money

  Få pengarna utbetalda!

  Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din ansökan om Blancolån. På så sätt kan vi nästan alltid ge dig ett besked direkt. Om vi anser att du uppfyller våra lånekrav kommer vi att överföra pengarna omedelbart. Du får därför pengarna på kontot direkt efteråt! Pengarna betalas ut alla dagar och oavsett tid på dygnet.

Testa vilken ränta du kan få på ditt Blancolån

Om du lånar hos oss för första gången

Om det är första gången som du ansöker om lån hos oss kan du maximalt ansöka om att låna 5 000 kronor. Detta för att vi vill vara säkra på att du kan betala tillbaka ditt lån.

Vi kan neka din ansökan om Blancolån

Det finns en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om att låna utan säkerhet. Att vi nekar din ansökan om att ta ett Blancolån beror oftast på att vi anser att du inte är kreditvärdig och således inte uppfyller de krav som vi ställer. En annan vanlig anledning är att du tidigare har tagit lån hos oss och inte klarat att betala tillbaka din kredit. I sådana fall finns det en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om Blancolån.

Det är enkelt att betala tillbaka ditt Blancolån

För att betala tillbaka ditt Blancolån behöver du enbart betala de fakturor som följer ditt avtal. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka ett större belopp eller hela Blancolånet så kan du dessutom göra det.

Flera fördelar med att ta ett Blancolån hos oss

Du har alltid full kontroll

Som kund hos oss kan du enkelt se alla dina detaljer om din kredit och dina lån via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja utöka kreditbeloppet kan du också göra det där.


Vivus är en säker kreditgivare

Vivus.se är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter, såsom Blancolån. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. När du tar ett Blancolån hos oss kan du därför alltid känna dig trygg!


Enkel registrering

Skapa din egen profil genom att registrera dig, identifiera dig och ansöka om en kredit.


Två enkla sätt att ansöka om en kredit på

 1. Via din profil
 2. Genom att ringa in till vår kundtjänst

Flexibel återbetalning

Om du inte kan betala tillbaka hela din kredit på förfallodagen, erbjuder vi dig att delbetala, genom att betala in ”lägst att betala”.


Du har full kontroll

Du har enkelt full koll på din aktiva kredit genom att logga in på din profil.


Ansök nu