Snabblån

Vill du låna pengar snabbt? Ansök då om vårt snabblån.

Snabblån- ett enkelt sätt att låna pengar snabbt

Börjar du närma dig månadens slut och behöver låna pengar snabbt för att täcka upp för oväntade kostnader? Ansök då om vårt snabblån. Vi erbjuder snabblån från 2 000 kr upp till 20 000 kronor. Utbetalningen av lånet sker direkt och du kan göra vad du vill med pengarna. Så ansök om snabblån redan idag och sluta oroa dig!

Ansök om Snabblån

Det är inte svårt att ansöka om ett snabblån. Om du vill ansöka om ett snabblån hos oss behöver du enbart följa tre steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig hos oss

Om du vill ansöka om att ta ett snabblån hos oss måste du först registrera dig online på vår hemsida. Du behöver vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva utföra en sedvanlig kreditprövning på dig där vi använder oss av kreditupplysningsföretaget CreditSafe. Att låna pengar utan UC är alltså möjligt.

Steg 2
Steg 2

Bekräfta din identitet

För att vi ska kunna ta emot din ansökan om snabblån behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra antingen med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja en manuell identifieringsprocess.

Steg 3
Steg 3

Få pengarna utbetalda på ditt konto direkt!

På VIVUS.SE jobbar vi så snabbt som vi kan med din låneansökan. Vi kan därför ge dig ett besked omedelbart. Om vi anser att du är kreditvärdig kommer vi att överföra pengarna till ditt angivna bankkonto direkt. Utbetalningar sker dygnet runt, året om.

Steg 4
Steg 4

Låna upp till 20 000 kronor med vårt Snabblån

När du ansöker om ett snabblån hos oss kan du låna 2000 – 20 000 kronor. På så sätt kan du låna pengar snabbt och göra vad du vill med pengarna. Om det exempelvis dyker upp oväntade kostnader i slutet av månadsskiftet kan ett snabblån hjälpa dig att klara situation.

Räkna ut vad det kostar att ta ett snabblån

Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du räkna ut vad det kostar att ta ett snabblån hos oss. Om du exempelvis vill låna 5000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %.

Utöver kostnaderna ovan kommer det vid varje betalning att debiteras en fast månadsränta om 3,21 %  på det nominella beloppet samt en amortering på minst 8,33 % kommer även att debiteras.

Med ditt snabblån är du fri att göra vad du vill

Genom att ansöka om vårt snabblån kan du få låna pengar snabbt och samtidigt få friheten att göra vad du vill med pengarna. När du ansöker om ett snabblån hos oss behöver du således inte ha någon säkerhet för lånetutan du är fri att göra vad du vill med pengarna. Ett snabblån kan därför hjälpa dig att klara oväntade kostnader såsom att kylskåpet kanske går sönder eller din mobil.

Hur betalar jag tillbaka mitt Snabblån?

Att betala tillbaka ditt snabblån är enkelt. Du gör en återbetalningsplan och får sedan en eller flera fakturor som du måste betala. Om det skulle vara så att du skulle vilja betala tillbaka hela beloppet på en gång så kan du självfallet även göra det.

Genom att logga in på din profil kan du dessutom alltid hålla koll på din kredit och kommande och betalda fakturor. Att låna pengar hos oss är därför alltid smidigt och enkelt!

Om du ansöker om ett snabblån för första gången

Första gången du ansöker om ett snabblån hos oss kan du maximalt ansöka om att låna 10 000 kr. Detta för att vi är en säker kreditgivare som vill vara säkra på att du kan betala tillbaka snabblånet. På så sätt kan vi garantera att vi inte försätter dig i en ekonomisk situation som du inte klarar av. Om du däremot har lånat pengar hos oss tidigare kan du självfallet ansöka om att låna ett större belopp.

Finns det en risk att min låneansökan inte blir godkänd?

Det finns en risk att vi inte kommer att bevilja din ansökan om att ta ett snabblån. Att vi nekar din ansökan beror oftast på att du inte uppfyller de krav som vi ställer. Det kan dessutom bero på att du uppgivit felaktig information vid din låneansökan eller att du tidigare inte betalat tillbaka din kredit. Om så är fallet finns det alltså en risk att vi kommer att neka din ansökan om att ta ett snabblån hos oss.

Fördelar med att ansöka om ett snabblån hos VIVUS.SE

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVIUS.SE erbjuder inom följande lån:

Du ska inte ansöka om ett Snabblån för att betala andra lån

Det är viktigt att komma ihåg att snabblån inte ska användas för att betala andra skulder, köpa saker som du egentligen inte har råd med eller som en långsiktig finansiell lösning. Läs mer om detta här. Du ska således enbart ansöka om ett snabblån om du vet att du kan betala tillbaka lånet.

Har du några ytterligare frågor om vårt snabblån?

Om du skulle ha några fler frågor om vårt snabblån kan du alltid kontakta vår kundtjänst. Vår kundtjänst kan du ringa måndag till fredag från kl 8-17.