Lånekalkylator

Vill du ta ett privatlån och undrar hur mycket du kan låna? Med hjälp av vår Lånekalkylator kan du räkna ut hur stort privatlån du kan ta.

Räkna ut hur mycket du kan låna med vår Lånekalkylator

Hos VIVUS.SE kan du ta ett privatlån och låna 2 000 till 15 000 kronor. Med hjälp av vår Lånekalkylator nedan kan du räkna ut hur mycket du kommer att behöva betala.

Räkneexempel

Om du lånar 5 000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %.

Hur gör jag om jag vill ansöka om ett privatlån?

Att ta ett privatlån hos oss är enkelt. Om du vill ansöka om ett privatlån behöver du enbart följa dessa tre steg:

Steg 1
Steg 1

Registrera dig

Registreringen sker vid din första ansökan och tar bara några minuter. Du behöver bara göra det en gång. För att få ansöka om kredit på Vivus.se måste du vara minst 18 år gammal och inneha svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer samt genomgå sedvanlig kreditprövning.

Steg 2
Steg 2

Identifiera dig

För att kunna slutföra din ansökan måste du identifiera dig, antingen gör du det med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller så väljer du att bli uppringd av en av våra medarbetare som hjälper dig vidare.

Steg 3
Steg 3

Ta emot pengarna

Inom några minuter kommer vi att behandla din ansökan och ge dig besked direkt. Om du blir beviljad en kredit kommer vi att överföra pengarna till det angivna kontot via Trustly.  Pengarna överförs omgående oavsett vilken bank du har, eller tiden på dygnet.

Steg 4
Steg 4

Lånar du hos oss för första gången?

Om du ansöker om ett lån hos oss för första gången kan du maximalt ansöka om att låna 5 000 kr. Detta för att vi ska vara säkra på att du är kreditvärdig och kan betala tillbaka ditt lån.

Vi kan neka din ansökan om låna pengar

Om vi anser att du inte är kreditvärdig finns det en risk att vi kan neka din ansökan om privatlån. Den vanligaste anledningen för att vi nekar en ansökan är att vi inte anser att du är kreditvärdig och således inte uppfyller våra krav. En annan vanlig anledning är att du tidigare lånat pengar hos oss och inte klarat av att betala tillbaka din kredit. Om detta är fallet finns det således en risk att vi inte kommer att godkänna din ansökan om privatlån.

Det är viktigt att du kan betala tillbaka ditt lån

När du ansöker om ett lån hos oss är det viktigt att du kan betala tillbaka dina lån. Du ska därför inte ansöka om ett lån om du vet att du inte kan återbetala krediten. Om du behöver hjälp med din ekonomi bör du vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun. På så sätt kan du få råd och vägledning.

Mer information om våra lån

Vi vet att de flesta av er som besöker vår hemsida gärna vill veta mer om vad VIVIUS.SE erbjuder inom följande lån: