March 30, 2020
/ Autor:
Mette

Vad som är så bra med snabblån

Snabblån tas när pengarna tillfälligt inte räcker till. I många fall kan de ses som ett förskott på lönen, pensionen eller dina bidrag eftersom du betalar av hela lånet när din inkomst väl har kommit. Om du använder snabblån på rätt sätt ger de dig många fördelar.

Smidigt

Hos Vivus.se kan du låna snabbt och enkelt. Det är ju det som är den största poängen med snabblån. Du tar ett lån när du har hamnat i en situation som riskerar bli mycket värre om du inte får tag i kontanter snabbt.

Glasklara villkor

Hos Vivus.se vet du alltid exakt hur mycket och när du betalar tillbaka ditt lån. Det finns ingen finstilt text att böja sig över. Det finns inga dolda avgifter - det finns faktiskt inga avgifter överhuvudtaget. Detta hjälper dig att snabbt få koll och fatta rätt beslut.

Små belopp, stor skillnad

För många handlar snabblån om små belopp som gör stor skillnad. Hos Vivus.se kan du låna så lite som en femtiolapp åt gången. Så länge du lånar ett belopp du fixar att betala tillbaka, går det alltså även bra att ta lån med låg inkomst.

Säkert och diskret

Vi på Vivus.se jobbar med allra högsta säkerhet och diskretion. Dina uppgifter ligger alltid säkra hos oss och du kan ringa vår kundtjänst om du behöver någon att prata med om din situation.

Flexibel privatekonomi

Snabblån är ett extra alternativ i din ekonomi. Banklån är alternativet när du behöver tillgång till större pengabelopp som du använder strategiskt över längre perioder. Snabblån å andra sidan fungerar som en temporär buffert. Du tar ett lån för att klara av oväntade utgifter och betalar tillbaks över en kortare period, oftast så fort du har råd. Snabblån och banklån är alltså två helt olika tjänster. Det är därför snabblån kan vara billigare än banklån och tvärtom, beroende på om de används vid rätt tillfälle.

Billigare korta lån

Många tror att snabblån är dyra men det beror på om man jämför rätt. Snabblån är till för korta perioder och Vivus.se lån har inga avgifter alls. Banklån är till för längre perioder och medför ganska höga avgifter.Som vi även har förklarat på andra sidor, är det viktigt att komma ihåg att bankens låneavgift är fast. Den fasta avgiften sprids alltså ut mer ju längre lånet är, och detta gör banklånen relativt billigare ju längre låneperioden. Men detta innebär ju också att banklånen blir dyrare ju kortare de är. Om låneperioden är en månad eller mindre brukar snabblån bli betydligt dyrare än snabblån.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”