stjärntecken

Vad säger ditt stjärntecken om din ekonomi?

Har du hört talas om att vara ‘född under en lycklig stjärna’?
Har du någonsin undrat över om ditt stjärntecken har något med din ekonomi att göra?

Vi har funderat över det och antagit utmaningen att ta reda på om ditt stjärntecken har någon koppling till dina pengar.
Om du också är nyfiken, prova vårt “mycket seriösa” test. Allt du behöver göra är att välja ditt tecken, så får du svaret.

Berätta ditt stjärtecken, så ger vi dig ditt ekonomiska horoskop.

Vad säger ditt stjärntecken om din ekonomi?
Väduren

Din ekonomi präglas av små upp- och nedgångar. I slutet av månaden kommer tiden då din ekonomi blir ansträngd, men det kommer också tillfällen med massor av extra pengar!
Oxen

Oxen sparar flitigt och vill ha ekonomisk stabilitet. Du har långsiktiga planer och ambitiösa ekonomiska mål istället för kortsiktiga konsumtionsplaner. Bonusinformation: Förvänta dig inte att pengar ska trilla ner från himlen i år – du kommer att få arbeta hårt och målmedvetet för att nå dina mål.
Tvillingarna

Du har turen på din sida och det stämmer även när det gäller pengar. Det är också en väldig tur, eftersom du har en tendens att vara lite för extravagant.
Kräftan

Dina känslor påverkar dig kraftigt och de styr också ditt shoppingbeteende! Samtidigt är Kräftor kända för sin mer eller mindre barnsliga personlighet och de blir tvärsura om de inte kan köpa något de verkligen vill ha. När spargrisen är tom skyller du på andra – för det är ju inte ditt fel att du har svårt att motstå frestelser!
Lejonet

Din image och ditt yttre är väldigt viktig för dig – så viktigt att du undantrycker alla finansiella rädslor för att kunna köpa ”top notch”-prylar, så att du kan stråla dig i deras glans. Lyx är något du förtjänar och Lejonen bränner också mest pengar av alla stjärntecken.
Jungfrun

Jungfrun är mycket praktisk, hårt arbetande och förnuftig – ditt förhållningssätt till pengar och ekonomi kan beskrivas som en smula konservativt. Men innebär också att du generellt sett har en solid och orubblig ekonomi.
Vågen

Människor i det här tecknet önskar oftast att de var rikare, så att de fick möjligheten att köpa precis vad de vill, även om det inte precis är något verkligen de behöver. Det kan ha något att göra med faktumet att Vågar har svårt att bestämma sig och fatta beslut. Du gillar lyxprylar, kläder och smycken, och du tvekar sällan när du väl fått upp ögonen för något. Inte ens om det är röda siffror på kontot…
Skorpionen

Ditt bankkonto har vant sig vid att få hårda törnar. Du är kapabel till att spendera en hel månadsbuget på något du verkligen vill ha, även om det är helt onödigt. Skorpionerna chansar när de behöver, eftersom det får dem att känna sig levande! Dom lever farligt, också när det handlar om deras ekonomi.
Skytten

Du har en tendens till att vara ytterst givmild, kanske lite för mycket ibland. Det är inte alltid du tänker efter före du agerar. Din okuvliga optimism övertygar dig om det inte är så farligt om du kanske använder lite för mycket pengar just nu – för imorgon händer det ändå säkert något bra…
Stenbocken

Stenbockarnas försiktighet och ibland återhållsamma hållning till livet speglar sig även i deras förhållande till pengar. Högst sannolikt kommer du att vara ganska förmögen senare i livet, eftersom du sparar och gör förnuftiga och konservativa investeringar genom hela livet. Då du undviker risker är det dock sannolikt att din förmögenhet kommer på äldre dagar och troligen inte medan du är ung.
Vattumannen

Om du frågar dig själv vad du verkligen värdesätter, så upptäcker du att det inte är pengarna i sig själv. Det är mer ett starkt ekonomiskt fundament du är ute efter för att kunna uppnå dina mål och drömmar.
Fiskarna

Du är en livsnjutare och det är viktigt för dig att njuta av livet till fullo. Ditt motto är ”Pengar är till för att användas” och du intalar dig själv, att när du shoppar, så hjälper du hela ekonomin att snurra. Du är impulsiv och köper ofta saker som hamnar i ditt synfält på rent infall. Du borde kanske överväga att hålla tillbaka lite – speciellt när det är rea!

Share your Results: