March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Starta eget lån

Egen företagare för första gången

De flesta som startar eget har nog både fantiserat och planerat i många år innan de bestämmer sig för att starta eget. Och det är klokt. Det finns både för och nackdelar med att starta eget, som man helst ska förstå och överväga innan man startar upp.Det vi på VIVUS kan hjälpa dig med, det är finansieringen, genom ett starta eget lån. Det är som det låter, ett lån till företag. Vår erfarenhet säger oss att det i princip alltid kostar mer i uppstartsfasen. Det kan handla om kostnader för lokal, inventarier och inköp. Med 2000 – 15000 extra har du möjlighet att ge ditt företag en bra start. Med ett starta eget lån är du fri att spendera pengarna precis som du vill.

Att starta eget kostar ofta mycket i starten

Det krävs ofta att man kan investera lite extra precis i uppstartsfasen. Trots att många företagare sparat en tid för att kunna starta eget, tillkommer alltid kostnader. Det är då du börjar kika på lånemöjligheter. Hos Vivus finns möjligheten att ansöka om ett s.k. starta eget lån och det behövs ingen säkerhet för lånet.Det kan vara skönt för dig som kund att veta att de pengar du lånat inte behöver användas till ett bestämt ändamål. Du har helt säkert en plan med det lån du ansöker om, men behoven kan ändras och du ska känna dig fri att investera där pengarna behövs bäst. Ansök enkelt om ett lån till företag hos Vivus!

Att driva eget är ett stort beslut

Att starta eget behöver inte vara så riskfyllt som det ofta framställs. Du kanske väljer att driva en firma inom samma område som du arbetat i många år, och kan ta med dig kunder därifrån. För dig behöver det inte innebära det klassiska – jobba mycket och ta ut lite i lön i början.Men du kommer helt säkert att ha kostnader för lokal, inventarier och andra inköp, som du inte hade tidigare. Kostnaderna kan också komma oväntat – ditt största arbetsverktyg, datorn eller kameran kanske plötsligt går sönder. Du kan uppleva att kunderna efterfrågar tjänster, program eller verktyg som du inte har. Det är dags för dig att investera.Därför är det bra att känna till hur enkelt du kan ansöka om ett starta eget lån. Du vill säkert veta om lånet som VIVUS kan bevilja dig räcker till dina inköp.

Hur mycket får jag låna?

För dig som ansöker om ett Starta eget lån som ny kund hos oss finns ett maxbelopp på 5 000 kr. Våra tidigare kunder kan låna helt upp till 15 000 kr. Vi har en enkel ansökningsprocess, och det kostar inget att ansöka om ett startlån hos oss. VIVUS välkomnar både nya och gamla kunder.

Använd vår lånekalkylator!

Vill du ta ett Starta eget lån och är nyfiken på vad det kommer att kosta dig? Använd vår lånekalkylator  och du får snabbt svar på vad startlånet kommer att kosta. Faktorer som påverkar din kostnad bestäms bl.a. av din betalningsförmåga, lånebeloppet och den åtebetalningstid du valt.Testa vår lånekalkylator och ansök om ett starta eget lån redan idag!Du ansöker online genom tre enkla steg:

  • Registrering, där du anger obligatorisk information och uppfyller några grundläggande krav.
  • Du bekräftar din identitet.
  • Vi behandlar och ger svar på din låneansökan.

Låna bara när du verkligen måste

Ett Starta eget lån ska inte försätta dig i en ohållbar ekonomisk situation. Ett lån till företag kan i många fall tjänas in inom kort tid. Lånet kan t.ex. bidra till att du kan effektivisera ditt arbete, eller erbjuda fler tjänster. I dessa fall kan ett lån till företag vara en genomtänkt och bra lösning. Men vi rekommenderar aldrig att man tar ett Starta eget lån för att lösa andra lån man har.

Enkelt att hålla koll på lånet

Det ska vara enkelt att hålla koll på sina lån och krediter. Våra kunder kan därför logga in på sin profil när de önskar.Som ny företagare kan du känna dig trygg med VIVUS.SE som kreditgivare. VIVUS.SE är en del av 4finance som är ett av Europas främsta företag inom korta konsumentkrediter. 4finance är verksam i mer än 15 länder och kan stoltsera med gedigen erfarenhet och kunskap om lån.Du kan känna dig trygg när du lånar pengar av oss!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”