March 30, 2020
/ Autor:
Mette

Smart jobbat! Detta kan snabblån användas till

Vi på Vivus.se vet att våra kunder uppskattar att vi är fullkomligt diskreta. Vi respekterar att vad du använder Vivus.se lån till är en privatsak. Men när det går tycker vi om att skriva om våra kunder som lånar smart:

  • Zandra, 22, lånade till bil för nya jobbet och för att parera en chockräkning.
  • Isabelle, 27, tog ett snabblån när hon tillfälligt inte klarade av räkningar i väntan på sin första anställning.
  • Martin, 33, ville absolut inte förstöra den värdefulla semestern genom att gå och snåla i Barcelona för att lönen inte kommit.

Alla tre lånade pengarna snabbt och enkelt, fick pengar direkt på kontot, betalade tillbaka när lönekuvertet kom och gick sedan vidare med livet. Smart jobbat.

Mindre belopp, stor skillnad

Snabblån är till för mindre belopp som gör stor skillnad. De gör det möjligt att låna pengar snabbt och enkelt för att klara av kortare perioder när pengarna tillfälligt inte räcker till. Lånen tas ofta ut för att täcka oväntade utgifter, exempelvis till bilen, rörmokare eller veterinär. Eller, som just i Zandra och Isabelles fall, därför att man måste vänta in ett nytt jobb.Det handlar också om smart teknologi. I stressiga situationer är det skönt att få svar snabbt och pengar direkt på kontot jämfört med allt krångel och väntetider hos en vanlig bank.

En titt på statistiken

Den allmänna statistiken visar att var femte hushåll i Sverige saknar en buffert för oförutsedda utgifter. De använder naturligtvis inte alla snabblån men siffran visar att ett litet bakslag för många plötsligt kan ställa till det.Över 200 000 svenskar har någonsin tagit snabblån. Av dessa har 37% gjort viktiga inköp, 29% betalat räkningar, 26% använt pengarna till resor och nöjen, 15% återbetalat andra lån och 15% lagt pengarna på andra saker.

Undvik klistret

Tyvärr visar statistiken att vissa hamnar i klistret. Under 2014 skickade staten 1,5 miljoner ärenden till Kronofogden. I 56 000 av dessa fall, alltså knappt 4%, handlade det om snabblån. Som en av världens främsta snabblångivare tar vi på Vivus.se vårt ansvar på stort allvar. Därför har vi glasklara villkor, lättillgänglig information och en riktigt bra kundtjänst där du alltid kan vända dig med frågor och problem.

Låna smart, låna bra

Det finns lägen där man inte ska ta snabblån och det viktigaste är att endast låna om du är säker på att du fixar att betala tillbaka lånet. Vi har sammanställt många enkla tips och riktlinjer som du kan använda för att se till att snabblån funkar bäst för dig.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”