March 12, 2020
/ Autor:
Mette

Sex enkla tips för en stressfri ekonomi

Snabblån kan göra livet mindre stressigt eftersom du enkelt och snabbt kan trolla fram pengar när du behöver dem som mest. Vi på Vivus.se vill att du använder din förmåga att låna pengar snabbt på ett sätt som är bäst för just ditt liv. Här har du sex tips för en mer stressfri ekonomi.

1. Kunna låna pengar direkt

Se till att du kan låna pengar direkt, när som helst och var som helst. Om en jobbig utgift dykt upp blir det oändligt mycket stressigare om du dessutom behöver jobba för att få tag i banken, fylla i en massa papper och sen behöva vänta länge på besked och pengarna.Vi på vivus.se jobbar stenhårt med att förbättra teknologin efter våra kunders behov. Hos oss använder du alltid den mest stressbefriande teknologin.

2. Koll på kostnader

Du kan enkelt kolla vad Vivus.se lån kostar på vår hemsida. Det är också en idé att du räknar ut din dagliga ränta som kan hamna på exempelvis en tia om dagen om du ska låna 2 000 över tre veckar.Med Vivus.se vet du alltid exakt hur mycket du ska betala och när. Inga avgifter eller dolda kostnader att grubbla över i pressade lägen, och ingen lusläsning av finstilta låneavtal överhuvudtaget.

3. Låna diskret

Stressen kan öka om du måste låna hos familj, kollegor eller vänner, framförallt om du har gjort det innan. De kommer inte att glömma det även efter du har betalt tillbaka dem.Vi vet att många uppskattar att Vivus.se jobbar med allra högsta diskretion och sekretess. När lånet betalats tillbaka är det som det aldrig funnits.

4. Klipp till

Det finns extravärdefulla chanser i livet som du inte vill missa. Du kanske har sett att något som betyder extra mycket för dig tillfälligt är till salu. Eller så kanske du vet att det blir en oförglömlig kväll eller semester och att den är värd att låna till. Sluta inte leva en vecka innan lönen kommer. Om du är säker på att det är värt ett lån, klipp till.

5. Betala av snabbt

Det kan handla om tråkiga och knepiga situationer du har löst med snabblån. Då är det naturligt att du bara vilja glömma stressen så fort som möjligt. Då kan det vara skönt att välja ett lån som du betalar av så fort du kan i stället för att i onödan sträcka ut det med flera delbetalningar.

6. Låna smart, låna bra

Sist, men absolut inte minst, gäller det att ha koll på din situation. Vi på Vivus.se har massor av enkla tips och riktlinjer som du kan använda för att se till att snabblån funkar bäst för dig. Låna smart, låna bra.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”