March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Samla lån

Samla lån och krediter till ett enda lån. Det här blogginlägget handlar generellt om ämnet ”samla lån” samt informerar om hur du kan samla dina lån hos VIVUS.SE.

När ska du samla dina lån?

Behovet av att samla lån och krediter till ett enda lån uppstår när kostnaderna för att ha lånen separata överstiger kostnaden av att samla dem. Att exempelvis ha flera olika snabblån som varje månad debiterar aviavgift och andra kostnader kan bli onödigt dyrt. I ett sådant läge kan det vara en god idé att samla dina lån.Att samla lån går helt enkelt ut på att du tar ett nytt lån som löser ut alla dina andra lån.Exempel: Sune har fyra snabblån som han betalar av varje månad. Två av lånen avbetalas vardera 1 000 kr per månad i ytterligare tre månader. De andra två snabblånen avbetalas vardera 400 kr i månaden under ytterligare tre respektive fem månader. Utöver avbetalningen (som innefattar räntan) tillkommer aviavgifter á 50 kr för alla fyra lånen. Totalt ska Sune betala 9200 kr i avbetalning, och ytterligare 700 kr i aviavgifter.Sune väljer då att samla sina lån hos VIVUS.SE och kan därmed spara in på aviavgifterna och räntan som är mer fördelaktig på det nya lånet.Att samla lån ger också Sune en bättre överblick över hans ekonomi. Gör som Sune – samla dina lån hos VIVUS.SE!  

Samla lån och krediter hos VIVUS.SE

Att samla lån hos VIVUS.SE passar bäst om du har flera smålån och snabblån som i exemplet med Sune ovan. VIVUS' övre kreditgräns är på 15 000 kr. Att samla lån hos oss är därför bra för dig som en gång för alla vill lösa ut dina mikrolån som varje månad tickar onödiga avgifter.För nya kunder är den övre kreditgränsen lägre, max 5000 kr. Begränsningen för nya kunder finns där för att vi vill vara säkra på att våra låntagare klarar av att betala tillbaka lånet före de beviljas en högre kredit.VIVUS.SE är en korttidskredit vilket innebär att du betalar av hela lånet inom senast 30 dagar. Samla dina lån hos VIVUS idag och slipp de onödiga avgifterna hos varje enskilt lån!

Så här gör du för att samla dina lån och krediter hos VIVUS.SE

För att samla dina lån hos Vivus måste du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, e-postadress och kontonummer. Uppfyller du kraven? Härligt, det betyder att du kan ansöka om att samla dina lån hos VIVUS.SE!För dig som ny kund börjar ansökan om att samla lån med att du registrerar dig på vår hemsida. Du kommer också behöva bekräfta din identitet antigen genom Instantor och med BankID, eller genom en manuell process. När du ansöker om att samla lån kommer du också behöva godkänna att vi utför en obligatorisk kreditupplysning på dig.Pengarna då? Oroa dig inte, de kommer direkt! Om din ansökan beviljas betalas pengarna ut till ditt konto omedelbart, oavsett dag och tidpunkt för ansökan!Att samla lån hos VIVUS är med andra ord en enkel och snabb process! Och är du kund sedan tidigare går ansökan ännu fortare och du får dessutom låna ett högre belopp.

  • Samla lån hos VIVUS, nya kunder:

Låna 2000 – 5000 kr.

  • Samla lån hos VIVUS, tidigare kunder:

Låna 2000 – 15 000 kr.

Låna bara när du har råd

Att samla lån innebär att man redan har flera lån som samlas till ett lån. I praktiken betyder det att du inte tar ett nytt lån för att konsumera, utan att du ändrar administreringen och avtalet för dina befintliga lån. Eftersom det kan ge lägre ränta och färre avgifter så kan du spara pengar på att samla dina lån.Märk väl att samla lån är något annat än att ta nya lån för att klara av avbetalningen på dina befintliga lån. Har du hamnat i en situation där du inte har råd att betala tillbaka lån du har tagit ska du inte ta ytterligare nya lån som du heller inte har råd med. Kontakta hallåkonsument.se för att få hjälp om du är i en ekonomisk situation som du inte har kontroll över.

Att samla lån och att betala tillbaka

När din ansökan om att samla lån har beviljats sköter du återbetalningen via din profilsida. Det är en mycket enkel process. På profilsidan får du också en bra överblick över betalda och kommande fakturor. Smidigt va?!

VIVUS.SE – en trygg kreditgivare med hög trovärdighet

Att samla lån hos VIVUS är tryggt eftersom:

  • Du får bra överblick över ditt lån

Du ges tydlig information om dina lån och krediter på din profilsida. Med andra ord, inga tråkiga överraskningar. Via profilsidan kan du dessutom göra ännu nya kreditansökningar – ännu enklare än när du registrerade dig första gången!

  • Vi har stor kunskap och erfarenhet av branschen

Vårt moderbolag är finanskoncernen 4finance Group som är ett av Europas främsta företag inom korta konsumentkrediter såsom privatlån. Bolaget har mer än 10 000 000 utgivna krediter och verksamhet i fler än 15 länder. Vi är en långsiktig och seriös aktör med stor erfarenhet. Vi hoppas att du kan känna dig trygg när du lånar pengar av oss!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”