November 13, 2019
/ Autor:
Mette

Köpa ny telefon

Ta ett telefonlån av VIVUS och finansiera din nya telefon

Är du i stånd att köpa ny telefon men är osäker på hur du ska finansiera den? Ta det bara lugnt, VIVUS erbjuder telefonlån som hjälper dig att köpa den lur du spanat in. Med ett snabblån från Vivus är det enkelt att köpa en ny telefon eftersom pengarna betalas ut samma dag!

Du kan låna ett belopp mellan 2000 – 15000 kr och har därför goda möjligheter att köpa just den modell du helst vill ha. Vänta inte med att köpa en ny telefon, ansök om ett telefonlån från VIVUS redan idag!

Lån utan säkerhet

Att köpa ny telefon är lätt gjort med ett lån av VIVUS. Att låna av VIVUS är enkelt eftersom vi inte kräver någon säkerhet av dig för våra lån. Det innebär att du inte behöver teckna in t.ex. din bil eller lägenhet som garant för lånet. Bra va?

Trots att du kontaktar oss om att låna pengar för att köpa ny telefon får du använda pengarna till precis vad du vill. Du behöver faktiskt inte ens ange vad pengarna ska användas till när du lånar av oss.

Att köpa ny telefon eller något annat med ett snabblån av VIVUS är därför mycket smidigt!

Köpa ny telefon med hjälp av ett lån. Hur fungerar det?

Det är en enkel sak att ta ett telefonlån hos VIVUS, det räcker med några minuters ansökan. Utför följande tre enkla steg för att ansöka om ett lån:

  1. Registrera dig

Besluta dig för vilket belopp du vill låna och fyll sedan i registreringsformuläret på VIVUS hemsida. Följande krav måste du uppfylla för att få låna av oss: Du måste vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, e-postadress och kontonummer.

Du måste också ge ditt medgivande till att vi utför en obligatorisk kreditupplysning på dig.

  1. Styrk att du är du

För att inte riskera att någon lånar i någon annans namn måste du styrka att de personuppgifter du angav är dina. För att göra det finns två enkla alternativ: Antingen genom Instantor och ditt bankkonto eller att någon av medarbetarna på VIVUS ringer upp dig.

  1. Pengarna på kontot!

Vi börjar behandla din ansökan direkt när din identitet är bekräftad. I de flesta fall ger vi den som ansöker besked med en gång. Pengarna betalas ut inom 15 – 30 minuter om du ansöker före kl. 17 på en vardag!

Som du kan läsa är det mycket enkelt att köpa ny telefon genom ett telefonlån hos VIVUS!

Att köpa ny telefon är ett spännande beslut

Att köpa ny telefon har nog aldrig krävt lika stora beslut som det gör idag. Priset mellan de olika tillverkarna och modellerna kan skilja över 10 000 kr! Därför det är viktigt att du frågar dig själv vad du vill få ut av din nya mobil.

Kanske beviljas du ett lån för att köpa ny telefon, men med pengarna i hand inser att det räcker med en enklare modell än den du planerat för? I så fall kan du ju använda resten av pengarna i ditt telefonlån till att köpa t.ex. en ny dator för istället? Eller är det tvärtom, att du planerar att använda din nya mobil som en dator? De bästa modellerna har bra prestanda och stor skärm och kan på vissa områden ersätta en dator.

Som sagt, det är mycket att tänka på när det är dags att köpa ny telefon…

Det är lätt att betala tillbaka

Att låna till att köpa ny telefon är enkelt. Att betala tillbaka lånet är också enkelt! Du loggar bara in på din profilsida och väljer det återbetalningsalternativ som passar dig. Du kan välja mellan 3 återbetalningsalternativ: Betala tillbaka hela beloppet, ett minimumbelopp eller anpassat belopp som ligger över minimibeloppet.

Tips! Logga in på din profilsida och se dina kommande och betalda fakturor. På profilsidan får du också en god översikt över din kredit hos oss.

Räkna fram ditt lånebelopp med vår lånekalkylator!

Ska du köpa ny telefon men är osäker på vad lånet kommer kosta? Genom att använda vår lånekalkylator  ser du snabbt och enkelt vad ett telefonlån kostar hos oss. Vad du kommer betala för lånet varierar och bestäms bl.a. av din betalningsförmåga, belopp och vald återbetalningstid.

Exempelvis kan kostnaden för ett lån på tre månader se ut så här: Ett lån på 5000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %

Testa vår lånekalkylator och ansök om ett snabblån redan idag!

Hur mycket får jag låna?

Om det är första gången du ansöker om att låna av VIVUS finns det ett maxbelopp på 5 000 kr. Har du tidigare lånat av oss kan du ansöka om att låna upp till vårt högsta belopp som är 15 000 kr. Både nya och gamla kunder kan lätt köpa ny telefon med ett snabblån från VIVUS!

Du behöver inte registrera dig igen om du lånat av oss tidigare. Som tidigare kund ges du också möjligheten att ansöka om att låna pengar direkt från din profilsida.

Låna bara om du har råd

Att låna för att köpa en ny telefon ska inte försätta dig i en svår ekonomisk situation. Ett snabblån av VIVUS är en tillfällig ekonomisk hjälp. Vi rekommenderar att du inte tar snabblån för att lösa andra snabblån.

VIVUS.SE – en seriös kreditgivare

Att köpa ny telefon med hjälp av VIVUS är tryggt eftersom:

  • Du har full kontroll på lånet

Kunder hos oss kan smidigt se information om sina lån och krediter genom att logga in på sin profil. På profilsidan kan du också ansöka om ett högre kreditbelopp om du önskar det.

  • Vi har stor erfarenhet av lån

Vivus är del av finanskoncernen 4finance Group som är ett av Europas främsta företag inom korta konsumentkrediter såsom privatlån. Med fler än 10 000 000 utgivna krediter och med verksamhet i fler än 15 länder vågar vi påstå att 4finance har stor erfarenhet och kunskap om lån. Vi hoppas att du därför kan känna dig trygg när du lånar pengar av oss!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”