March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna till kontantinsats

Låna till kontantinsats

I det här blogginlägget berättar vi hur du snabbt och enkelt kan låna till en kontantinsats hos VIVUS.SE.

Låna 2 000 - 15 000 kr

Drömmer du om att köpa en bostad men saknar de där sista tusenlapparna till kontantinsatsen? Sluta oroa digvi kan hjälpa dig! Hos VIVUS.SE kan du låna pengar till en kontantinsats. Ta ett snabblån och låna 2 000- 15 000 och förverkliga dina drömmar om att köpa en ny bostad. Så, vad väntar du på? Ansök om att låna till kontantinsats redan idag!

Låna pengar utan säkerhet

När du ansöker om att låna till kontantinsats hos oss ansöker du om ett vanligt snabblån. Vi kan därför hjälpa dig att få fram de 15% av bostadens värde som behövs för att kunna få ett bolån. I jämförelse med själva bolånet så kommer således bostaden inte att utgöra en säkerhet för lånet utan du är fri att göra vad du vill med pengarna. På så sätt kan du både låna de sista tusenlapparna till din kontantinsats, men även exempelvis åka på en resa. Att låna pengar till kontantinsats hos Vivus är därför alltid enkelt och smidigt!

Jag vill låna till kontantinsats– hur gör jag?

Att låna pengar till en kontantinsats är enkelt hos oss. Det tar bara några minuter att genomföra låneansökan och du behöver enbart följa dessa tre enkla steg:

  1. Registrera dig

Om du vill ansöka om att låna till en kontantinsats behöver du först och främst bestämma dig för hur mycket du vill låna och därefter registrera dig på vår hemsida. För att kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva utföra en sedvanlig kreditupplysning på dig.

  1. Bekräfta din identitet

När du väl har fyllt i ansökan och registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Du kan bekräfta din identitet på två olika sätt. Antingen kan du använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att någon av våra medarbetare ringer upp dig.

  1. Du får pengarna på kontot!

Direkt efter att du har bekräftat din identitet kommer vi genast att börja behandla din ansökan. Du kan förvänta ett svar från oss omgående och vi erbjuder dessutom direkt utbetalning - dygnet runt till alla banker.

Alltid enkelt att betala tillbaka lånet

Att betala tillbaka lån är alltid enkelt hos oss. Vi kommer varje månad att skicka dig en faktura som du kommer att behöva betala. Om du skulle vilja betala tillbaka ett större belopp kan du självfallet även göra det.Genom att logga in på din profil kan du enkelt hålla koll på betalda och kommande fakturor. Du kan dessutom få en god översikt över hela din kredit hos oss.

Vad kostar det att låna till kontantinsats?

Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du snabbt och enkelt räkna ut vad det kostar att låna till kontantinsats hos oss. Hur mycket du kommer att behöva betala varje månad beror således på hur lång låneperiod du vill ha.

Om du lånar hos VIVUS.SE för första gången

Som kund hos VIVUS för första gången kan du som högst ansöka om att låna 5 000 kr. Detta då vi är en säker kreditgivare som inte vill försätta våra kunder i en ekonomisk situation som de inte klarar av. Om du däremot har lånat pengar hos oss tidigare kan du självfallet ansöka om att låna ett större belopp.

Viktigt att du bara lånar om du vet att du har råd

När du ansöker om att låna till en kontantinsats är det viktigt att du enbart gör det om du vet att du kan betala tillbaka lånet. Lånet ska således inte ses som en långsiktig finansiell lösning utan något som kan hjälpa dig kortsiktigt. Det är därför viktigt att du vet att du kommer att ha råd att betala både bolånet och lånet till kontantinsatsen.

Flera fördelar med att låna till kontantinsats hos oss

  • Du har full kontroll

Som kund hos VIVUS.SE kan du enkelt se information om dina lån och din kredit via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja ändra ditt lån, betalning eller utöka kreditbeloppet kan du även göra det där.

  • Vi är en säker kreditgivare

VIVUS.SE är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter, såsom privatlån. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. Du kan därför känna dig trygg när du lånar pengar hos oss!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”