March 30, 2020
/ Autor:
Mette

Låna smart, låna bra

Att låna från VIVUS.SE är snabbt och enkelt. Det är ju det som är poängen med snabblån. Samtidigt lönar det sig att ha klart för sig hur det funkar och vad som gäller i just din situation.

Ha koll innan du lånar

VIVUS.SE hjälper dig att klara av kortare perioder när pengarna tillfälligt inte räcker till. Om du ser till att ha koll innan du lånar kan du – snabbt och säkert – fixa fram pengarna på mobilen eller vid datorn. Då gör du det på rätt sätt och vid rätt tillfälle så att du – snabbt och säkert – får kontroll över situationen igen.

Koll på vad det kostar

För att enkelt kunna jämföra olika typer av lån använder man den så kallade effektiva årsräntan. På snabblån brukar den ligga ganska högt eftersom den räknas ut genom att mångdubbla en kortare ränta över ett helt år. Den speglar alltså inte snabblånens kortare karaktär.Det är därför också en idé att du räknar ut din dagliga ränta, som kan hamna på exempelvis en knapp tjugolapp per dygn om du ska låna 5 000 kronor över en månad.

Koll på lånevillkoren

Det är viktigt att du läser våra allmänna lånevillkor på VIVUS.SE. Dessa villkor ska du godkänna när du sluter ett låneavtal.Ett smart drag är att ringa vår kundtjänst och fråga dig fram tills du är helt säker, även när det gäller andra frågor än just lånevillkoren.

Snabbt och smidigt

För att få ett lån behöver du först registrera dig. Du ska:

  • vara minst 18 år gammal
  • vara folkbokförd i Sverige
  • genomgå en vanlig kreditprövning.

Du behöver bara registreras en gång. Nästa steg är att du identifierar dig, antingen via din bank eller genom att bli uppringd. Sedan tar det bara några minuter innan vi behandlar din ansökan.Om din ansökan godkänns kan vi erbjuda en direkt överföring till ditt bankkonto, oavsett bank och tid på dygnet.

Koll på din situation

Innan du lånar är det viktigt att du har koll på varför du lånar. Allra viktigast är att endast låna om du är säker på att du fixar att betala tillbaka lånet. Man ska passa sig för att ta lån:

  • hos flera långivare samtidigt
  • för att betala tillbaka andra lån
  • för att täcka återkommande utgifter, som exempelvis fasta månadsavgifter

Om du har koll på villkoren och din egen situation hjälper snabblån dig att klara av livets oförutsedda utgifter. Då kan du snabbt och säkert fixa fram pengarna, andas ut och glädjas åt att livet blivit lite enklare.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”