March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna pengar utan säkerhet

I det här blogginlägget kan du läsa mer om hur du kan låna pengar utan säkerhet hos VIVUS.

Hos VIVUS.SE kan du låna pengar snabbt utan säkerhet

Drömmer du om en härlig semester vid vita stränder, eller kanske om att köpa en fin present till din dotter? Hos VIVUS kan du alltid låna pengar snabbt utan säkerhet. På så sätt kan du låna 2 000 - 15 000 och göra vad du vill med pengarna- du behöver alltså inte ha någon säkerhet får lånet. Du får dessutom oftast pengarna utbetalda samma dag. Så, vad väntar du? Ansök om att låna hos VIVUS redan idag och förverkliga dina drömmar!

Det är enkelt att ansöka om att låna pengar utan säkerhet

Om du vill ansöka om att låna pengar utan säkerhet är det inte svårt hos VIVUS. För att ansöka om att låna pengar snabbt utan säkerhet behöver du endast genomföra dessa tre enkla steg:1. Registrera digDet första du behöver göra om du vill låna pengar utan säkerhet hos oss är att registrera dig online. För att kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom behöva utföra en sedvanlig kreditupplysning på dig, där vi använder oss av kreditupplysningsföretaget CreditSafe. Att låna pengar utan UC är alltså möjligt.2. Bekräfta din identitetNär du väl har registrerat dig kommer du att behöva bekräfta din identitet. Du kan bekräfta din identitet på två olika sätt. Antingen kan du välja att använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att en av våra medarbetare ringer upp dig.3. Få pengarna utbetalda!Efter att du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din ansökan direkt. Om du uppfyller våra krav skickar vi omedelbart ett svar till dig. Vi kan därefter betala ut pengarna till alla banker, oavsett tid på dygnet. Att ansöka om att låna pengar utan säkerhet är därför både enkelt och smidigt hos VIVUS!

Låna pengar utan säkerhet – gör det du drömt om

När du ansöker om att låna pengar hos oss är du helt fri att göra vad du vill med pengarna. Du behöver alltså inte ha något specifikt syfte med lånet. Om du därför skulle vilja ta körkort, köpa en ny dator eller kanske en moped kan du göra det med dina lånande pengar. Smidigare än så blir det inte!

Vad kostar det att låna pengar utan säkerhet?

Med hjälp av vår lånekalkylator kan du snabbt räkna ut vad det kostar att låna pengar utan säkerhet. Om du exempelvis vill låna 5000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %.Utöver kostnaderna ovan kommer det vid varje betalning att dessutom debiteras en fast månadsränta om 3,21 % på det nominella beloppet samt en amortering på minst 8,33 % kommer även att debiteras.

Det är enkelt att betala tillbaka lånet

När du lånar pengar utan säkerhet hos VIVUS är det alltid enkelt att betala tillbaka de lånade pengarna. Varje månad kommer vi att skicka en faktura som du behöver betala. Du kan självfallet även välja att betala tillbaka en större summa om du skulle vilja det. Genom att logga in på din profil kan du dessutom alltid hålla koll på kommande och betalda fakturor.

Kan ni neka min ansökan om att låna pengar utan säkerhet?

Det finns alltid en risk att vi nekar en ansökan om att låna pengar utan säkerhet. De vanligaste anledningarna till att vi nekar en ansökan är att du inte uppfyller våra lånekrav. En annan vanlig anledning är att du tidigare lånat pengar hos oss men har misslyckats med att betala tillbaka lånet.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”