August 20, 2019
/ Autor:
Mette

Låna pengar utan inkomst

Låna pengar med låg inkomst

I det här blogginlägget kan du få svar på vanliga frågor om det är möjligt att ta ett lån utan inkomst eller med låg inkomst hos oss.

Går det att ta ett lån med låg inkomst?

Om du har en låg inkomst är det möjligt att låna pengar hos oss. Detta då vi utvärderar varje kunds unika ekonomiska situation. Att ha en större inkomst kan emellertid stärka din kreditvärdighet och göra att du kan låna mer pengar hos oss.

Kan jag låna pengar även om jag inte har någon inkomst?

Att låna pengar utan inkomst är inte möjligt hos oss. Detta då vi är en säker kreditgivare och inte vill försätta dig i en ekonomisk situation som du inte klarar av. För att kunna låna pengar hos oss behöver du således ha en fast månadsinkomst.

Jag vill låna pengar och har en låg inkomst- hur gör jag?

Att ansöka om att låna pengar med låg inkomst är enkelt hos oss. Du behöver enbart följa dessa tre enkla steg:

  1. Registrera dig online
    Det första du behöver göra om du vill ansöka om att ta ett lån hos oss är att registrera dig på vår hemsida. För att kunna registrera dig måste du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att utföra en sedvanlig kreditupplysning på dig.
  2. Bekräfta din identitet
    När du har registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Du kan göra det antingen via att använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller genom en manuell process
  3. Få pengarna utbetalda på kontot!
    Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din ansökan. Vi ger dig ett besked direkt och betala ut dina pengar omedelbart om lånet beviljas! Om vi anser att du är kreditvärdig och uppfyller våra krav kan du därför räkna med att ha pengarna på kontot strax efteråt. Utbetalningar sker dygnet runt, så du behöver inte vänta på några kontorstider.

Vad kostar det att ta ett lån hos er?

Du kan räkna ut hur mycket du måste betala varje månad genom att använda dig av vår lånekalkylator. Med hjälp av lånekalkylatorn kan du dessutom se hur kostnaden varierar för lånet beroende på hur stort belopp du vill låna och hur lång låneperiod du vill ha.

Finns det en risk att jag inte får låna med låg inkomst?

Om vi inte anser att du är kreditvärdig finns det en risk att du inte kommer att kunna ta ett lån hos oss. Den vanligaste anledningen till varför vi nekar en ansökan är att du inte uppfyller de lånekrav som vi ställer. En annan vanlig anledning är att du tidigare lånat pengar hos oss men inte betalat tillbaka din kredit. Om detta skulle vara fallet finns det alltså en risk att vi kommer att neka din ansökan. Det är därför viktigt att du endast ansöker om lån hos oss om du vet att du kommer att kunna betala tillbaka pengarna.

Hur gör jag när jag vill betala tillbaka mitt lån?

Att betala tillbaka ett lån är enkelt hos oss. Du behöver enbart betala den eller de fakturor vi skickar till dig efter avtal. Du kan dessutom alltid välja att betala tillbaka större delar av lånet när du vill. För att hålla koll på din kredit kan du logga in på din profil.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”