March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna pengar till låg ränta

I det här blogginlägget berättar vi hur enkelt det är att låna pengar till låg ränta hos VIVUS.SE.

Billiga lån med låg ränta

Om du vill ansöka om lån till låg ränta kan du enkelt göra det hos VIVUS.SE. Hos VIVUS kan du ansöka om billiga lån med låg ränta och låna 2 000 - 15 000 kr. När du ansöker om att låna till låg ränta hos oss behöver du dessutom inte heller ha någon säkerhet för lånet utan du är fri att göra vad du vill med pengarna. På så sätt kan du passa på att förverkliga dina drömmar om att kanske köpa en ny dator, resa utomlands eller renovera något hemma. Så, vad väntar du på? Ansök om att låna pengar till låg ränta redan idag!

Ansök om att låna pengar till låg ränta

Om du vill ansöka om att låna pengar till låg ränta hos VIVUS.SE är det inte svårt. För att ansöka om ett bra lån med låg ränta behöver du enbart genomföra dessa tre steg:

  1. Registrera dig hos VIVUS.SE

Om du vill ansöka om att låna pengar till låg ränta behöver du först och främst registrera dig online på vår hemsida. För att kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom behöva göra en sedvanlig kreditupplysning på dig, där vi använder oss av kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Att låna pengar utan UC är alltså möjligt.

  1. Bekräfta din identitet

Efter att du har registrerat dig hos oss behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Du kan antingen göra det genom att använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att en av våra medarbetare ringer upp dig.

  1. Få pengarna kontot!

När du väl har bekräftat din identitet kommer vi direkt att påbörja behandlingen av din låneansökan. Om du uppfyller våra krav kommer vi att skicka ett svar till dig omgående. Vi har direkt utbetalning till alla banker dygnet runt. Att ansöka om att låna pengar till låg ränta är därför både enkelt och smidigt hos VIVUS!

Låna pengar till låg ränta- gör vad du vill med pengarna

När du ansöker om att låna pengar till låg ränta hos oss kan du göra vad du vill med dina lånade pengar. Du behöver alltså inte ha någon säkerhet för lånet. Om du exempelvis vill uppdatera din garderob, köpa en ny tv eller ta körkort är du alltså fri att göra det med de lånade pengarna. Smidigare än så blir det inte!

Räkna ut vad det kostar att låna pengar till låg ränta

Genom att spana in vår lånekalkylator kan du räkna ut vad det kostar att låna pengar till låg ränta. Om du exempelvis vill låna 5000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %.Utöver de nämnda kostnaderna ovan kommer det vid varje betalning att debiteras en fast månadsränta om 3,21 % på det nominella beloppet samt en amortering på minst 8,33 % kommer även att debiteras.

Hur betalar jag tillbaka mitt lån?

Om du lånar pengar till låg ränta hos oss är det enkelt att betala tillbaka lånet. Vi kommer varje månad att skicka dig en faktura som du behöver betala. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka ett större belopp eller hela lånet kan du självfallet även göra det. Du kan dessutom alltid hålla koll på kommande och betalda fakturor genom att logga in på din profil.

Kan ni neka min ansökan om att låna pengar till låg ränta?

Det finns alltid en risk att vi nekar en låneansökan. De vanligaste anledningarna till att vi nekar en ansökan är att du inte uppfyller våra lånekrav eller att du tidigare lånat pengar hos oss men inte betalat tillbaka lånet. Om du vill ansöka om att låna pengar till låg ränta är det därför viktigt att du uppfyller våra lånekrav.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”