March 30, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna pengar till en resa

Är du sugen på att åka på semester? I det här blogginlägget berättar vi hur du kan låna pengar till en resa.

Låna upp till 15 000 kr

Drömmer du om vita sandstränder, eller kanske pulserande storstäder? Vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar att komma iväg på semester. Hos oss kan du låna 2000 - 15 000 kr till en resa. På så sätt behöver du inte vänta, utan ta chansen och låna till en resa redan idag!

Låna pengar till en resa- åk var du vill

När du lånar pengar till en resa hos oss kan du åka var du vill med pengarna. Om du därför skulle vilja åka till en pittoresk grekisk ö, eller en skidort i alperna så kan du göra det. Att låna pengar till en resa hos oss är därför alltid smidigt!

Hur gör jag om jag vill låna pengar till en resa?

Om du vill låna pengar till en resa är det enkelt hos oss. Det tar bara några minuter att genomföra ansökan och du behöver enbart genomföra dessa tre enkla steg:

  1. Registrera dig online

För att kunna ansöka om att låna pengar till en resa behöver du först och främst registrera dig på vår hemsida. Du behöver vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer för att kunna genomföra registreringen. Innan ansökan kan slutföras behöver vi dessutom göra en sedvanlig kreditupplysning på dig, där vi använder oss av kreditupplysningsföretaget Creditsafe. Att låna pengar utan UC är alltså möjligt.

  1. Bekräfta din identitet

När du väl har fyllt i ansökan behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Antingen kan du använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan välja alternativet att någon av våra medarbetare ringer upp dig.

  1. Vi betalar ut pengarna!

Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi att börja behandla din ansökan. Vi kan därför omgående ge dig svar på din ansökan och kan erbjuda direkt utbetalning till alla banker dygnet runt. Att låna pengar till en resa hos oss är därför mycket smidigt!

Det är enkelt att betala tillbaka lånet

Om du har lånat pengar till en resa hos oss är det enkelt att betala tillbaka krediten. Varje månad kommer vi att skicka dig en faktura som du behöver betala. Om det skulle vara så att du vill betala tillbaka ett större belopp eller hela lånebeloppet kan du självfallet även göra det. Du kan även smidigt hålla koll på kommande och betalda fakturor genom att logga in på din profil.

Vad kommer jag behöva betala om jag lånar till en resa?

Att undra vad det kostar att låna pengar till en resa är en vanlig fråga. Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du snabbt och enkelt räkna ut vad du kommer behöva betala varje månad.

Om du ansöker om att låna till en resa för första gången

Då vi är en säker kreditgivare som inte vill försätta våra kunder i ekonomisk situation som de inte klarar av har vi vissa låneregler. En av reglerna är att om det är första gången som du ansöker om att låna pengar till en resa kan du maximalt ansöka om att låna 5000 kr. Om du däremot har lånat hos oss tidigare kan du ansöka om att låna upp till 15 000 kr.

Flera fördelar med att låna till en resa hos VIVUS.SE

  • Du har fullkontroll

Som kund hos VIVUS.SE kan du enkelt se information om dina lån och din kredit via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja ändra ditt lån, betalning eller utöka kreditbeloppet kan du också göra det där.

  • Vi är en säker kreditgivare

Vivus.se är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. Du kan därför känna dig trygg när du lånar till en resa hos oss!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”