March 30, 2020
/ Autor:
Mette

Låna bra, låna enkelt. Eran med korta lån är här- Vivus.se

Vi som bor i Sverige gillar ny teknologi. E-handeln växer med 19% om året.1 En dryg 40% av köp som svenskar gör online sker numera via mobiler och mobila trenden fortsätter att växa snabbt2.Även sättet vi lånar på utvecklas i snabb takt. Vi vill ha snabba lån med enkla och bra villkor och vi vill absolut inte slösa med vår dyrbara tid. Vi vill slippa krånglet och väntetider man får när man tar banklån. Vi vill snabbt och enkelt kunna parera stressituationer – eller slå till när livet erbjuder en jättechans – även när pengarna tillfälligt inte räcker till. Teknologin hjälper oss hantera våra livspussel.

En titt på statistiken

Över 200 000 svenskar har tagit snabblån. Att man får pengarna direkt (69%) och att det är lätt att ansöka (44%) är de två främsta anledningarna till varför man väljer att ta snabblån, det visar enkätundersökningar.Samtidigt visar den allmänna statistiken att var femte hushåll i Sverige saknar buffert för oförutsedda utgifter. Detta innebär att ett litet bakslag för många plötsligt kan ställa till det och att många utan lån skulle tvingas avstå från viktiga möjligheter i livet när pengarna tillfälligt inte räcker till.

Moderna lån, moderna människor

Vi på Vivus.se jobbar ständigt med att förbättra det vi gör och därför har vi bra kontakt med våra kunder och bra koll på deras behov.Vi har full respekt för de som jobbar hårt men som ibland inte får det att gå ihop. För dessa människor handlar snabblån ofta om att få lite diskret hjälp med ekonomin för att snabbt fixa livspusslet utan att vända sig till närstående om finansiell hjälp.För andra handlar tjänsten om att kunna leva i nuet, genom att ta förskott på lönen lite då och då. Man kanske har blygsam lön för tillfället men goda utsikter framöver eftersom man är ung och bra på det man gör. Andra unga människor som redan har bra lön använder våra tjänster för att de är singlar som vill fortsätta leva fullt ut innan det – äntligen – blir dags att skaffa familj och lätta på gasen lite.En annan sorts kund hittar vi bland dem som njuter av pensionen. En pension är ju en säker inkomstkälla man kan låna efter om man gör det klokt. Man har mer tid att njuta av det goda, man vet exakt vad man själv blir lycklig av och man vill kunna överraska barnbarnen då och då.Alla är naturligtvis olika men dessa typexempel på moderna människor blir fler och fler. De använder snabblån på ett sätt som funkar bäst för dem – genom att ringa, gå in på vår hemsida eller vår app. Eran med snabblån är här, och den har faktiskt bara börjat.1Källa: E-BAROMETERN 2015, Postnord, Svensk Digital Handel och HUI Research2Källa: EMAIL IN MOBILE DEVICES 2014, Apsis

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”