January 9, 2020
/ Autor:
Mette

Låna 9000

Låna 9000 kr av VIVUS.SE

VIVUS erbjuder lån från 2000 till 50000 kr. Om du hade tänkt dig låna 9000 kr har du således kommit till rätt ställe! Att ansöka om ett låna 9000 kr från oss är enkelt och det går fort. Du får besked direkt när du ansöker och om du beviljas lånet betalas pengarna ut direkt. Enkelt va?!

Vänta inte med att låna, testa istället hur enkel låneprocessen är och ansök om ett lån på 9000 kr nu!

Att låna 9000 kronor av VIVUS är en enkel och säker process

Det är en enkel sak att låna 9000 kr av Vivus. Du gör hela ansökan online och om du beviljas lånet betalas pengarna ut med detsamma. För att låna ska du först fylla i formuläret på Vivus hemsida. Du kommer också behöva identifiera dig med Bank ID och godkänna att vi gör en kreditkontroll.

Under ansökan styrker du din identitet genom Instantor och din bank eller manuellt. När identifiering och kreditkontroll är avklarade börjar vi med en gång att behandla din låneansökan och du presenteras därefter ett låneförslag av oss.

Vill du ta lånet väljer du bara att acceptera det och kan sedan glädjas åt att pengarna kommer på ditt konto direkt efter att din ansökan har registrerats!

PS: Visste du att du kan ansöka om att låna 9000 kr dygnet runt? Och att pengarna alltid betalas ut direkt, oavsett dag eller tid på dygnet? Fiffigt va?!

Ett lån på 9000 kr kan användas till mycket

Att låna 9000 kr kan vara användbart vid massor av tillfällen.

Ett exempel av många: Richards cykel har blivit stulen och efter att försäkringen betalats ut står han med 4000 kr i handen. Då dyker det upp ett erbjudande om en racercykel som tidigare kostat 20 000 kr nu kostar 13 000 kr. Om Richard väntar till nästa lön kommer inte erbjudandet längre vara kvar.

Vad ska han göra? Richard söker då på ”sms lån 9000 kr”, ”snabblån 9000 kr” och ”lån 9000 kr” och finner VIVUS.SE. Han väljer då att låna 9000 kr av VIVUS.
Richard kan faktiskt köpa cykeln direkt efter att han gjort en låneansökan. Enkelt va? Ansök om att ett lån på 9000 kr av VIVUS idag!

Att låna utan säkerhet

När du ansöker om ett lån på 9000 kr ansöker du samtidigt om ett lån utan säkerhet. Det betyder att vi som långivare inte kräver t.ex. din lägenhet eller bil som säkerhet för lånet. Om VIVUS bedömer dig som kreditvärdig beviljar vi lånet utan ytterligare krav.

Därför är det mycket enkelt att låna 9000 kr av VIVUS!

Hur lång avbetalningstid är det när jag ansöker om att låna 9000 kr av VIVUS?

Du väljer själv avbetalningstid när du ansöker om att låna 9000 kronor. Avbetalningen måste ske mellan 7 och 30 dagar från låneansökan. VIVUS erbjuder med andra ord ett smålån som är en tillfällig hjälp för dig, vilket illustrerades i exemplet med Richard och racercykeln ovanför. Richard behövde pengar just då, och visste att han kunde betala tillbaka redan nästa löneutbetalning.

Det är så vi vill att våra lån ska fungera, som en tillfällig hjälp. För att försäkra oss om att du kan betala tillbaka är lånesumman begränsad för nya kunder. Det ger en trygghet både för dig och för oss.

Som ny kund får du låna max 6000 kr, men som tidigare kund har du möjlighet att låna ända upp till 15 000 kr! Det betyder att du som ansöker om ett lån på 9000 kr måste ha varit kund hos oss tidigare.

Är du inte redan kund hos VIVUS, ansök om ett lån och bli kund redan idag!

Vad kostar det att låna 9000 kr?

Kostnaden för ditt lån på 9000 kr varierar beroende på under hur lång tid du väljer att låna. Det är en nominell ränta på 39% per år som beräknas på kapitalbeloppet. Dessutom tillkommer en uppläggningsavgift på 395 kr.

Full kontroll genom din profilsida

Att låna 9000 kr av VIVUS betyder full kontroll tack vare din profilsida. Detta kommer sig av att du både ges en överblick över ditt lån, samt sköter betalningen från profilsidan. Du kan välja att betala tillbaka hela lånet tidigare om du vill det. Detta är kanske inget nytt för dig som ansöker om att låna 9000 kr, eftersom du i så fall redan är kund hos oss.

Ansök om att låna 9000 kr nu!

VIVUS – vi är seriösa

VIVUS som en del av 4finance group har en mycket stor erfarenhet av lån av typen korta konsumentkrediter. 4finance group är ett internationellt företag med fler än tio miljoner utgivna krediter! Med andra ord har vi stor erfarenhet inom branschens alla områden. Vi hoppas därför att du känner dig trygg när du ansöker om ett lån på 9000 kr av oss!

ansök

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”