November 13, 2019
/ Autor:
Mette

Låna 7000 kr

Valfritt lånebelopp

Är det så att du måste låna 7000 kr för att kunna genomföra ditt köp? Vi kan alla hamna i situationer då kostnaderna hopar sig. Du kan lugnt överväga ditt köp i alla fall. Det finns nämligen många möjligheter att låna pengar idag.

Du behöver inte precis låna 7000 kr, utan kan ansöka om ett valfritt belopp mellan 2000 – 15000 kr. Vänta inte med viktiga inköp – med ett snabblån kan du slå till redan idag!

Vi frågar inte vad du ska använda pengarna till

Vissa inköp kräver nogranna överväganden. Det kan handla om val av märke och vilka funktioner produkten ska ha. Med ett beviljat lån kan du i lugn och ro bestämma dig för vad du vill köpa. För när du ansöker om ett lån hos oss behöver du inte ange vad pengarna ska användas till. Du spenderar dem på det sätt du önskar. Det dyker kanske upp ett oväntat erbjudande som talar precis till din budget? Är det dags att låna 7000 kr?

Fördelar med snabblån

Med ett snabblån behöver du inte vänta länge innan du kan genomföra ditt köp. Enkelheten i ansökningsprocessen och snabbheten vid utbetalning är några av fördelarna som du får när du lånar pengar hos oss. Ett snabblån på 7000 kr betalas ut samma dag som din ansökan beviljas. En annan fördel är att du inte behöver någon säkerhet för lånet. Det betyder att du varken behöver teckna in din bil eller lägenhet som garanti. Det är en fördel som uppskattas av våra kunder.

Hur mycket får jag låna?

Är du ny kund hos Vivus? Det är nämligen skillnad på lånebeloppen för nya och tidigare kunder. För nya kunder finns en övre beloppsgräns på 5000 kr. Våra tidigare kunder har möjlighet att låna upp till max 15 0000 kr. Det är kostnadsfritt att ansöka om lån och du får direkt svar på hur mycket du får låna.

Det är smidigt att använda vår lånekalkylator

Med vår lånekalkylator kan du snabbt se vad lånet kommer att kosta dig. Om vi säger att du vill låna 7000 kr kan du få fram olika alternativ i lånekalkylatorn. Variationen beror framför allt på din betalningsförmåga, belopp och avbetalningstiden som du valt.

Testa vår Lånekalkylator och se vilka dina möjligheter är!

Det ska vara ett hållbart lån

Att låna 7000 kr ska vara en tillfällig lösning, en hjälp vid ekonomiska situationer som bara måste lösas snabbt. Det är viktigt att ett lån som du tar hos oss ska vara en hållbar lösning för dig. Det är just därför vi behöver viss personlig information, inklusive kreditupplysningar om dig. Men vi rekommenderar aldrig att ta ett snabblån för att lösa ett annat snabblån.

Full kontroll på dina lån

Det är viktigt att man som låntagare känner att man kan överblicka och ha koll på sina lån. Det gör dig som kund till en ansvarsfull låntagare. Det är enkelt att logga in på sin profil.

Vi har stor erfarenhet av lån

Vivus är en del av företaget 4finance. Vår gedigna erfarenhet bygger på fler än 10 000 000 utgivna krediter och verksamhet i fler än 15 länder. Det betyder att vi har bred kunskap inom korta konsumentkrediter. Vi hoppas att du känner dig trygg när du lånar pengar hos oss!

Jag har aldrig lånat förr. Hur fungerar det?

Vi guidar dig genom ansökningsprocessen, som består av tre enkla steg:

  1. Registrera dig

På Vivus hemsida finns ett registreringsformulär. Du måste uppfylla följande krav för att få låna av oss: Du måste vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, e-postadress och kontonummer.

Det krävs också att du ger ditt medgivande till att vi utför en obligatorisk kreditupplysning på dig.

  1. Styrk din identitet

För att vara säker på att låntagaren är den som den uppger sig vara, måste du styrka dina personuppgifter. Det kan du göra genom BankID eller genom en manuell identifieringsmetod.

  1. Pengarna på kontot!

Så snart din identitet är bekräftad påbörjas behandlingen av din ansökan. Vi ger dig svar på din ansökan kort efter du skickat den. Pengarna betalas ut redan efter 15-30 minuter under kontorstider!

Betala tillbaka

Det är lätt att betala tillbaka på lånet. Du loggar bara in på din profilsida och väljer bland tre återbetalningsalternativ: Betala tillbaka hela beloppet, ett minimumbelopp eller ett anpassat belopp som ligger över minimibeloppet.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”