March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna 4000 kr

Skulle du vilja låna 4000 kr? I det här blogginlägget berättar vi hur enkelt det är att låna 4000 kr hos oss.

Ibland händer det oväntade saker i livet

Har din tvättmaskin kanske precis gått sönder, eller saknas de sista tusenlapparna för att köpa julklapparna? Ibland händer det oväntade saker i livet som gör att det kan vara smidigt att ansöka om ett snabblån på 4000 kr. Hos oss kan du snabbt och enkelt låna 4000 kr och på så sätt sluta oroa dig. Ansök om att låna 4000 kr redan idag!

Låna 4000 kr och gör vad du vill med pengarna

När du lånar 4000 kr hos oss behöver du aldrig ha någon säkerhet för lånet. Du kan därför göra vad du vill med pengarna. Om du exempelvis skulle vilja åka på semester eller köpa en ny tv är du fri att göra det. Att låna 4000 kr hos VIVUS.SE är därför alltid smidigt!

Hur gör jag om jag vill låna 4000 kr?

Om du vill ansöka om att låna 4000 kr behöver du enbart genomföra tre enkla steg:

  1. Registrera dig onlineFör att kunna ansöka om att låna 4000 kr behöver du först och främst registrera dig på vår hemsida. Om du inte redan är kund hos oss behöver du först och främst registrera dig på vår hemsida. För att kunna registrera dig behöver vara minst 18 år gamla, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer därefter även behöva göra en sedvanlig kreditprövning på dig, där vi använder oss av kreditupplysningsföretaget creditsafe. Att låna pengar utan UC är alltså möjligt.
  2. Bekräfta din identitetFör att kunna slutföra din ansökan behöver du bekräfta din identitet. Du kan bekräfta din identitet på två olika sätt. Antingen kan du göra det via Instantor och ditt bankkonto, eller så kan du välja att en av våra medarbetare ringer upp dig
  3. Få pengarna utbetalda direkt!På VIVUS.SE jobbar vi alltid så fort vi kan. Vi kommer därför att börja behandla din låneansökan direkt. På så sätt kan vi nästan alltid ge ett besked bara några minuter senare. Om du uppfyller våra lånekrav kommer vi därför kunna föra över dina lånade 4000 kr. Vi har direkt utbetalning till alla banker dygnet runt.

Ansök om att låna 4000 kr här.

Låna 4000 kr till låg ränta

Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du snabbt och enkelt räkna ut vad du kommer att behöva betala varje månad om du lånar 4000 kr.

Det är enkelt att betala tillbaka lånet

Att betala tillbaka ditt lån på 4000 kr är enkelt. Vi kommer varje månad att skicka en faktura som du kommer att behöva betala. Om du skulle vilja betala tillbaka ett större belopp eller hela lånet kan du självfallet även göra det.Genom att logga in på ditt konto kan du hålla koll på kommande och betalda fakturor. Du kan dessutom ansöka om att utöka din kredit om så skulle vara fallet.

Finns det en risk att ni nekar min ansökan?

Det finns alltid en risk att vi inte kommer att kunna godkänna din ansökan om att låna 4000 kr. Den vanligaste anledningen till att vi inte godkänner en låneansökan är att du tidigare inte har betalat tillbaka dina lån. Det är därför viktigt att du enbart ansöker om att låna 4000 kr om du vet att du kan betala tillbaka lånet.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”