March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna 3000 kr

Vill du låna 3000 kr? I det här blogginlägget berättar vi hur snabbt och enkelt du kan låna 3000 kr hos oss.

Låna 3000 kronor – gör vad du vill med pengarna

Har du haft en händelserik månad och det ekar lite tomt i plånboken? Vi kan hjälpa dig att klara av månadsslutet. Du kan alltid ansöka om att låna 2000- 15 000 kr hos oss. När du ansöker om lån hos VIVUS.SE behöver du inte heller ha någon säkerhet för lånet, utan du är fri att göra vad du vill med pengarna. På så sätt behöver du inte oroa dig för att klara månadens slut. Ansök om att låna 3000 kr redan idag!

Det är enkelt att låna 3000 kr

Om du vill ansöka om att låna 3000 kr hos oss är det en enkel process. Ansökan består endast av dessa tre steg:

  1. Registrera digDet första du behöver göra för att kunna ansöka om 3000 kr hos oss är att registrera dig online. För att kunna registrera dig behöver du vara minst 18 år, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att göra en sedvanlig kreditupplysning på dig. Att ansöka om 3000 kr utan kreditupplysning är således inte möjligt. Däremot är det möjligt att ansöka om ett lån utan UC, eftersom vi använder oss av creditSafe.
  2. Bekräfta din identitetEfter att du registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Du kan antingen använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja en manuell process
  3. Få pengarna utbetalda på ditt konto!Så fort du har bekräftat din identitet kommer vi direkt att börja behandla din ansökan om att låna 3000 kr. Vi kan därför ge dig ett besked direkt. Om vi godkänner din ansökan kan du således räkna med att få dina pengar utbetalda omedelbart. VIVUS.SE gör utbetalningar dygnet runt, så du behöver inte vänta på pengarna.

Räkna ut dina kostnader med hjälp av vår lånekalkylator

Om du vill veta vad det kostar att låna 3000 kr hos oss bör du spana in vår lånekalkylator. Genom att använda dig av lånekalkylatorn kan du testa olika låneperioder och se hur kostnaden för lånet varier beroende på hur lång låneperiod du vill ha.

Det är enkelt att betala tillbaka lånet

Om du lånar 3000 kr är det enkelt att betala tillbaka lånet. Vi kommer efter avtal att skicka en eller flera fakturor som du ska betala via Trustly på din profilsida. Om du skulle vilja betala tillbaka ett större belopp eller hela lånet kan du självfallet även göra det. Du kan dessutom alltid hålla koll på din kredit och kommande fakturor genom att logga in på din profil.

Det är viktigt att du uppfyller våra lånekrav

När du ansöker om lån hos oss är det viktigt att du uppfyller våra lånekrav. Om du inte uppfyller våra krav kommer således inte ditt lån att bli beviljat. Den vanligaste anledningen till att inte få ett lån beviljat brukar vara att kunden tidigare inte betalat tillbaka sina krediter.

Flera fördelar med att låna 3000 kr hos VIVUS.SE

  • Du har full kontroll

Som kund hos oss har du alltid full kontroll och kan snabbt och enkelt se information om din kredit via din profil.

  • Vi är en säker kreditgivare

VIVUS.SE är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter såsom privatlån. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. När du lånar 3000 kr hos oss kan du således känna dig trygg!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”