March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Låna 2000 kr

I det här blogginlägget berättar vi hur du snabbt och enkelt kan låna 2000 kr hos oss. Vi tar även upp vanliga frågor som brukar dyka upp när man vill låna 2000 kr.

Ansök om att låna 2000 kr

Har du kanske hamnat i ett litet kärvt läge i slutet av månadsskiftet och skulle behöva låna de där sista tusenlapparna? Hos oss kan du snabbt och enkelt ansöka om att låna 2000 kr. När du ansöker om ett lån hos oss behöver du dessutom inte heller ha någon säkerhet för lånet utan du kan använda pengarna till vad du vill. Så passa på att ansöka redan idag om att ta ett snabblån på 2000 kr hos oss!

Hur gör jag om jag vill låna 2000 kr?

För att kunna ansöka om att låna 2000 kr hos oss finns det vissa krav som man måste uppfylla. Detta för att både du och vi ska vara säkra på att du klarar att betala tillbaka lånet. Om du vill ansöka om att låna 2000 kr hos oss måste du därför:

  1. Vara minst 18 år gammal
  2. Inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer
  3. Klara av en sedvanlig kreditprövning

Vad kostar det att låna 2000 kr?

Hur mycket det kostar att låna 2000 kr hos oss beror till stor del på hur lång avbetalningstid du vill ha på lånet. Om du vill veta exakt hur mycket det kostar att låna 2000 kr hos oss kan du spana in vår lånekalkylator. Genom att använda dig av kalkylatorn kan du snabbt och enkelt få en överblick över hur mycket du kommer att behöva betala varje månad.

Är det enkelt att betala tillbaka lånet?

Att betala tillbaka lån hos oss är alltid enkelt. Om vi beviljar ditt lån på 2000 kr kommer vi varje månad att skicka en faktura till dig som du behöver betala. Genom att logga in på din profil kan du dessutom välja att betala tillbaka hela lånebeloppet på en gång om du skulle vilja det. Du kan även få en bra överblick över dina krediter och se kommande och betalda fakturor.

Behöver jag ha en säkerhet för mitt lån på 2000 kr?

Hos oss behöver du aldrig någon säkerhet för dina lån- utan du är fri att göra vad du vill med pengarna. På så sätt behöver du alltså inte ha något specifikt syfte med lånet. Om du därför skulle vilja handla något i slutet av månaden kan du göra det med dina lånade 2000 kr.

Är det möjligt att utöka min kredit och låna mer än 2000 kr?

Som kund hos VIVUS.SE kan du alltid ansöka om att utöka din kredit om du uppfyller våra lånekrav. Om du skulle vilja göra detta behöver du bara logga in på ditt konto och fylla i en enkel ansökan. Smidigare än så blir det inte!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”