August 15, 2019
/ Autor:
Mette

Lån utan kreditvärdighet

I det här blogginlägget kan du få svar på vanliga frågor om att låna pengar trots svag kreditvärdighet. Vi reder dessutom ut vanliga frågor om det går att ta ett lån utan kreditupplysning.

Går det ta ett lån med svag kreditvärdighet?

För att kunna ta ett lån hos oss krävs det generellt att man är kreditvärdig. Detta innebär att det kan vara svårt att få ett lån beviljat om man tidigare har haft svårt att betala tillbaka lån, är skuldsatt eller har betalningsanmärkningar.

Kan man ansöka om ett lån utan att ni gör en kreditupplysning?

När du ansöker om ett lån hos oss gör vi alltid en kreditupplysning på dig. Detta för att utvärdera och bedöma din kreditvärdighet. Det går således inte att låna pengar snabbt utan kreditupplysning hos oss.

Varför går det inte att ta ett lån utan kreditvärdighet?

Då vi är en säker kreditgivare vill vi självfallet inte försätta våra kunder i en ekonomisk situation som de inte klarar av. Detta är således huvudanledningen till varför det inte är möjligt att ta ett lån utan kreditvärdighet. En ytterligare anledning är självfallet att vi vill vara säkra på att du kan betala tillbaka ditt lån.

Hur gör jag om jag vill förbättra min kreditvärdighet?

Om du vill förbättra din kreditvärdighet finns det flera saker som du kan göra. För det första bör du bli skuldfri och se till att inte få några fler skulder. Det är dessutom viktigt att du inte får några betalningsanmärkningar. En fast anställning är även något som förbättrar kreditvärdigheten.

Vad gör jag om jag vill ta ett lån men har en svag kreditvärdighet?

Om du vill ta ett lån men har svag kreditvärdighet finns det en möjlighet att du kan bli beviljad ett lån hos oss. Detta då vi utvärderar hela din ekonomiska situation när du ansöker om lån. Hos oss kan du alltid ansöka om att låna 2000 – 15 000 kr. Om du vill ansöka om ett lån hos oss är det inte heller svårt utan du behöver enbart följa dessa tre enkla steg:

  1. Registrera dig online
    Om du vill ansöka om ett lån hos oss är det första du behöver göra att registrera dig på vår hemsida. För att kunna registrera dig måste du vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer, e-postadress och kontonummer. Som tidigare nämnt kommer vi dessutom att göra en sedvanlig kreditprövning på dig
  2. Bekräfta din identitet
    Efter att du har registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra antingen via att du använder dig av Instantor och ditt bankkonto eller genom en manuell process för identifiering
  3. Få pengarna utbetalda på kontot!
    När du har bekräftat din identitet kommer vi direkt att börja behandla din ansökan. Vi kan därför omedelbart ge dig ett besked och betala ut dina pengar. Du kan på så sätt räkna med att få pengarna på kontot på nolltid! Vi är inte låsta av kontorstider – utbetalningar görs oavsett dag och tid på dygnet.

Vad kostar det att låna pengar hos er?

Om du vill veta vad det kommer att kosta dig att låna pengar hos oss kan du använda dig av vår lånekalkylator.  I lånekalkylatorn kan du dessutom räkna ut vad du kommer att behöva betala varje månad för ditt lån.

Hur gör jag när jag vill tillbaka mitt lån?

Det är inte svårt att betala tillbaka lån hos oss. Som kund hos oss behöver du enbart betala en eller flera fakturor. Du kan dessutom alltid hålla kolla på din kredit genom att logga in på din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja betala tillbaka större delar av lånet kan du alltid göra det också.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”