March 12, 2020
/ Autor:
Mette Sloth

Lån för pensionärer

Läs det här blogginlägget och ta reda på hur du snabbt och enkelt kan ta ett lån för pensionärer.

Låna smidigt belopp mellan 2 000 och 15 000 kr

Behöver du tillfälligt mer pengar än vad din pension I så fall behöver du inte oroa dig mer – vi kan hjälpa dig med de extra pengarna! Ta ett snabblån på mellan 2000 – 15 000 kr och gör vad du vill med pengarna. Det finns ingen anledning att vänta, ta ett lån för pensionärer redan idag!

Lån utan säkerhet

När du ansöker om ett lån för pensionärer ansöker du om ett vanligt snabblån. Snabblån hos VIVUS.SE kräver ingen säkerhet från låntagaren och du är fri att använda pengarna till vad du vill. Vi ställer heller inga frågor om vad du ska göra med krediten. Att ta ett lån för pensionärer hos VIVUS är enkelt och smidigt!

Jag vill ta ett lån för pensionärer – hur gör jag?

Det är enkelt att ta ett lån för pensionärer hos VIVUS.SE. Att genomföra låneansökan tar bara några minuter, allt du behöver göra är följande tre steg:

  1. Registrera dig

För att ansöka om lån för pensionärer ska du först bestämma hur mycket du vill låna och sedan registrera dig på vår hemsida. För att få låna hos oss behöver du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer också utföra en obligatorisk kreditupplysning på dig.

  1. Bekräfta din identitet

Efter att steg ett är genomfört behöver du styrka att uppgifterna du uppgav vid registreringen verkligen är dina. Det är enkelt gjort, antingen kan du använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att någon av våra medarbetare ringer upp dig.

  1. Pengarna överförs till ditt konto!

Så fort vi du har bekräftat din identitet sätter vi igång med att behandla din ansökan. Vi kan ge dig svar på din låneansökan direkt och utbetalningen kan göras till alla banker under alla tider på dygnet.

Smidig och enkel återbetalning

Återbetalningen är enkel – varje månad skickar vi ut en faktura till dig. Det går också bra att betala tillbaka ett större belopp än det som står på fakturan om du önskar det.Det är enkelt att hålla koll på betalda och kommande fakturor genom att logga in på din profil. På profilsidan får du också en god översikt över hela din kredit hos oss.

Vad kostar ett lån för pensionärer?

Med vår lånekalkylator kan du snabbt räkna ut vad ett lån för pensionärer kostar hos oss. Beloppet och hur lång låneperiod du väljer är två tungt vägande faktorer vid beräknandet av lånekostnaden.

Är du förstagångslånare hos VIVUS.SE?

När du ansöker om att låna för första gången hos VIVUS är maxbeloppet 5000 kr. Vi har satt en kreditgräns eftersom vi inte vill att våra kunder kommer i en ekonomisk situation de inte klarar av. Om du har lånat hos oss tidigare är du förstås välkommen att ansöka om ett större belopp.När du har blivit kund hos oss behöver du inte registrera dig för att låna igen. Du får också möjligheten att ansöka om ett snabblån direkt från din profilsida.

Ta ansvar och låna bara om du har råd!

Du själv måste räkna på och tänka efter om du har råd att betala tillbaka ett lån. Ett lån för pensionärer ska inte ses som en långsiktig lösning på dina ekonomiska problem, utan det ska ses som en tillfällig hjälp. Därför är det viktigt att du vet att du har råd att betala tillbaka när du ansöker om ett lån för pensionärer.

Fördelar med att ansöka om lån för pensionärer hos VIVUS.SE

  • Du har full kontroll på lånet

Kunder hos oss kan smidigt se information om sina lån och krediter genom att logga in på sin profil. På profilsidan kan du också ansöka om ett högre kreditbelopp om du önskar det.

  • Vi har stor erfarenhet av lån

VIVUS.SE är del av finanskoncernen 4finance Group som är ett av Europas främsta företag inom korta konsumentkrediter såsom privatlån. Med fler än 10 000 000 utgivna krediter och med verksamhet i fler än 15 länder vågar vi påstå att 4finance har stor erfarenhet och kunskap om lån. Vi hoppas att du därför kan känna dig trygg när du lånar pengar av oss!

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”