January 14, 2020
/ Autor:
Mette

Körkortslån

Låna till körkort. Att ta ett körkortslån är en utgift som kan bli lönsam. Med ett körkort ökar bland annat dina chanser att få ett jobb. Ett körkortslån från VIVUS.SE kan vara från 2000 till 15 000 kr. Låna efter ditt behov och lycka till med körkortet!

Ansök nu om ett körkortslån av VIVUS!

Låna pengar till körkort

Att ta körkort kan bli en stor utgift. Det är också svårt att i förväg veta exakt vad körkortet kommer kosta. Även den som har sparat pengar kan behöva ta ett körkortslån. Kanske hade du otur och kuggade på den första uppkörningen och vill ta några kompletterande lektioner?

Det är få som betalar under 10 000 kr för sitt körkort och det är inte alltid man har pengarna när de behövs. Det är bra att spara, men ibland kan de vara bättre att låna. Om du t.ex. kan få ett nytt jobb om du har körkort så kan det vara en god idé att låna istället för att spara. Vid ett sådant tillfälle kan jobbet gå till någon annan om du väntar för länge.

Ansök om ett körkortslån av VIVUS idag!

Hur gör jag för att ansöka om ett körkortslån?

Kriterierna för att ansöka om ett körkortslån är: Du ska vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobiltelefonnummer, samt kontonummer. Du måste också ha en e-postadress.

Med alla kriterier uppfyllda kan du fortsätta din ansökan om ett körkortslån:

Om du är en ny kund måste du registrera dig (är du tidigare kund? Då ansöker du enkelt genom din profilsida!). När du skapar din profil måste du kunna identifiera dig. Det gör du genom BankID och Instantor, eller genom en manuell process. När vi har bekräftat din identitet måste du godkänna att vi genomför en kreditkontroll. Kreditkontrollen är obligatorisk och möjliggör vår bedömning av din ekonomiska situation.

Med alla uppgifter klara börjar vi omedelbart behandla din ansökan om körkortslån. Du får snabbt veta om du får låna och i vilket belopp. I vissa tillfällen erbjuder vi ett lägre belopp än det du ansökte för. Det gör vi för att försäkra oss om att du har råd med lånet.

Accepterar du vårt låneerbjudande överförs pengarna till ditt konto omedelbart. Vid beviljade lån betalar vi ut pengar alla tider på dygnet, årets alla dagar. Ansök om ett körkortslån idag!

Varför ska man ta ett körkortslån?

Att ta körkort är för många en symbol för att bli vuxen. Möjligheten att själv få ratta en bil sammanfaller med myndighetsåldern 18 år. Många sparar till sitt körkort men kan behöva fler lektioner än vad de sparat till. De personerna kan vara behjälpta av ett körkortslån.

Häftiga bilar är ett stort intresse för många unga. Några börjar spara till en bil före de tar själva körkortet. Att spara både till en fräck bil och till ett körkort kan vara mer än vad du klarar av. Då kan ett körkortslån komma väl till pass.

De som genomgår sin körkortsutbildning via en intensivkurs kan också behöva ta ett körkortslån. Detta eftersom de betalar för alla lektioner på en gång och måste således lägga ut en större klumpsumma än den som betalar lektion för lektion.

Att låna till körkort är som du kan läsa ett bra val när du vill få körkortet snabbt. Vissa gånger kan det till och med vara lönsamt att få ett körkort snabbt istället för att vänta. I de fall du söker ett jobb som kräver ett körkort finns risken att någon annan får jobbet om du väntar för länge.

Vänta inte mer. Ansök om ett körkortslån idag!

Belopp för körkortslån

När du lånar pengar till körkort från VIVUS kan du ansöka om belopp mellan 2000 – 15 000 kr. Första gången du lånar får du ansöka om att låna max 5 000 kr. Begränsningen är satt för att vi vill vara säkra på att du klarar av att betala tillbaka det du lånar.

Maxa lånet? Ponera följande: Du är snart klar för uppkörning men vill ta ett körkortslån för de sista lektionerna och halkbanan. Istället för att ansöka om ett körkortslån på 3 000 kr som täcker utgifterna, väljer du att maxa lånebeloppet och som förstagångskund låna 5000 kr.

Ett sådant förfarande är helt OK! Vi på VIVUS.SE lägger oss inte i vad du använder ditt körkortslån till. När vi godkänner ditt körkortslån har vi egentligen bara en sak för ögonen: Klarar du av att återbetala lånet? Bedömer vi dig som återbetalningskapabel är du fri att spendera pengarna hur du vill. Med andra ord kan du beviljas ett körkortslån men välja att lägga pengarna på något annat än körkort.

Ansök om ett körkortslån nu!


Återbetalning av körkortslån

Återbetalningen av ditt körkortslån gör du smidigt genom din profilsida. Där har du också överblick över tidigare betalningar.

Som utgångsläge ska lånet betalas tillbaka inom 7 – 30 dagar. Det är också möjligt att förlänga återbetalningen genom att betala ett minimumbelopp vid det ursprungliga avtalade återbetalningsdatumet. Resten av körkortslånet betalas då 30 dagar senare.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”