August 15, 2019
/ Autor:
Mette

Billån

Är du sugen på att köpa en ny bil? I det här blogginlägget berättar vi hur du enkelt kan ta ett billån hos VIVUS.SE.

Låna 2 000 - 15 000 kr

Drömmer du om att köpa en ny bil men saknar de där sista tusenlapparna? Vi kan hjälpa dig att uppfylla dina drömmar om att köpa en ny bil. Hos VIVUS kan du ansöka om att låna 2000-15 000 kr och köpa en ny bil. Så, vad väntar du på? Ansök om ett billån redan idag!

Hur fungerar ett billån?

När du ansöker om ett billån hos oss behöver du inte ha bilen som säkerhet får lånet. När du ansöker om ett billån är det således helt upp till dig att göra vad du vill med pengarna. På så sätt kan du köpa exakt den bil du vill. Att ta ett billån hos oss är därför alltid supersmidigt!

Ansök om ett billån

Om du vill ansöka om ett billån hos oss är det enkelt. Ansökan tar bara några minuter att genomföra och du behöver endast följa dessa tre enkla steg:

  1. Registrera dig

När du väl har bestämt dig för hur stort belopp du vill låna behöver du först och främst registrera dig på vår hemsida. För att kunna registrera dig hos oss behöver du vara minst 18 år, ha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Innan registreringen kan slutföras behöver vi dessutom behöva utföra en sedvanlig kreditupplysning på dig.

  1. Bekräfta din identitet

Efter att du har registrerat dig behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra på två olika sätt. Du kan antingen använda dig av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att någon av våra medarbetare ringer upp dig.

  1. Få pengarna utbetalda på kontot!

Vi påbörjar behandlingen av din ansökan så snart den kommit in till oss, och vi kan därför ge dig ett svar direkt och därefter betala ut pengarna omedelbart. Utbetalning kan ske till alla banker, dygnet runt. Att ta ett billån hos oss är därför både något som är enkelt och går snabbt!

Det är enkelt att betala tillbaka ditt billån

Att betala tillbaka ditt billån är enkelt. Vi kommer varje månad att skicka dig en faktura som du behöver betala. Om det skulle vara så att du skulle vilja betala tillbaka ett större belopp eller kanske hela lånebeloppet kan du självfallet även göra det. Genom att logga in på din profil kan du dessutom alltid hålla koll på kommande och betalda fakturor. Väl inne på din profil kan du dessutom få en god översikt över din kredit.

Vad kostar ett billån?

Genom att använda dig av vår lånekalkylator kan du snabbt räkna ut räntan för ditt billån. Du kan dessutom se vad du kommer att behöva betala varje månad.

Är det första gången du lånar hos VIVUS.SE?

Om det är första gången du lånar hos oss kan du som högst ansöka om att låna 5000 kr. Detta då vi är en säker kreditgivare som inte vill försätta våra kunder i en ekonomisk situation som de inte klarar av. Om du däremot har lånat pengar hos oss tidigare kan du självfallet ansöka om ett billån på upp till 15 000 kr.

Kan jag ansöka om ett billån med restvärde?

Då det billån som du tar hos oss är ett lån där bilen inte utgör en säkerhet för lånet går det inte att ta ett billån med restvärde hos oss. När du ansöker om ett billån hos oss tar du med andra ord ett privatlån och därför är det inte möjligt att ta ett billån med restvärde.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”