March 12, 2020
/ Autor:
Mette

Ansöka om lån? Låna pengar snabbt? Så funkar det på Vivus.se

Att ta en kredit på Vivus.se är enkelt och smidigt, och det är lätt att ha koll på villkoren. För att få lånen att funka allra bäst för dig hjälper det med lite förberedelse. Sen kan du lätt avvärja en stressituation eller slå till när du oväntat får en chans som du inte vill missa.

Koll på lånevillkoren

Det är viktigt att du läser våra allmänna lånevillkor på Vivus.se. Dessa ska du godkänna när du sluter ett låneavtal. Ett smart drag är att ringa vår kundtjänst och fråga dig fram tills du känner dig helt säker. Passa på och ställ alla dina frågor när du ändå har oss i telefon.

Inga avgifter. Alls.

På Vivus.se är det jätteenkelt att hålla koll på hur mycket du betalar tillbaka och när. Det finns ingen finstilt text. Inte heller några dolda avgifter - det finns faktiskt inga avgifter alls. Du betalar tillbaka huvudsumman plus ränta vid ett fastställt datum och du har alltid möjlighet att skjuta fram ditt förfallodatum.Din kredit kan höjas efter andra och tredje gånger du lånar och första kreditperioden är alltid helt ränte- och avgiftsfri.

Koll på vad det kostar

För att enkelt kunna jämföra olika typer av krediter används ofta den så kallade effektiva årsräntan. På snabblån brukar den ligga ganska högt eftersom den räknas ut genom att mångdubbla en kortare ränta över ett helt år. Den speglar alltså inte snabblånens kortare karaktär.Det är därför en bra idé att du räknar ut hur mycket det kostar per dag. Detta kan hamna på exempelvis lite mer än en femtiolapp per dygn om du ska låna 1 000 kronor över 21 dagar. Vanliga banklån har nästan alltid fasta avgifter som gör att snabblån blir relativt billigare ju kortare period som man jämför över.

Enkelt och smidigt

Du behöver bara registreras en gång. För att kunna göra det ska du:

  • vara minst 18 år gammal, vara folkbokförd i Sverige samt genomgå en sedvanlig kreditprövning.

Nästa steg är att du identifierar dig via din bank eller genom manuell identifiering. Sen kan du ansöka om ett lån på vår webbsida eller genom att ringa oss. Det tar det bara några minuter innan vi behandlar din ansökan och om den godkänns får du pengarna utbetalda inom 7-10 dagar eller direkt mot en avgift. Om du har Handelsbanken eller Nordea som bank brukar det ta runt 15 minuter att få pengarna på kontot, men hos andra banker kan det ta lite längre tid.

Trumfkortet

När du har läst igenom lånevillkoren, bekantat dig med vad det kostar och registrerat dig då har du skaffat dig ett trumfkort. Då kan du snabbt, smidigt och säkert fixa fram pengarna när de behövs som mest.

¿Quieres tu primer préstamo ya?

Consigue tus primeros 300€ sin intereses ni comisiones, y devuélvelos en 30 días

Solicita tu crédito ahora

Du kanske också gillar…”