Nya kunder kan
låna upp till
5000kr.

  • Du får besked direkt
  • Flexibelt att göra uttag och återbetala
  • Professionell och vänlig kundservice
Första betalning
 kr.
Belopp över kr erbjuds bara till lån nummer .
Förfallodatum
d.
Repay for more than days on your . loan.
Låneerbjudande
Uppläggningsavgift:
Ränta: (nominell årsräntä är 39%)
Effektiv ränta:
Att betala:
Lägsta betalning:

Ett lån på 5000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift samt totala lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146.5 %.

Det här är en högkostnadskredit.
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Vad tycker våra kunder om oss?

Feedback från våra kunder är viktigt för oss och vi vill fortsätta att utveckla oss genom vad våra användare har för åsikter om oss och våra produkter.

När det är viktigt för dig!

Besked direkt

Du får besked direkt om din ansökan är godkänd. När din ansökan är godkänd har du pengarna inom 30 minuter under våra öppettider.

Ansvarsfulla

Eftersom vår tjänst är snabb och enkel vill vi se till att lånet tas ansvarsfullt. Läs mer om ansvarsfull konsumentkredit här.

Tryggt och säkert

Vi värnar om din personliga integritet. Vi behandlar dina personuppgifter konfidentiellt enligt de lagar och regelverk som berör detta.

Så här gör du:

Välj ett lån som passar dig

Välj det belopp samt låneperiod som passar dig och tryck på "Ansök".

Registrera dig

Ange din personliga information på registreringssidan för att skapa din profil samt genomför identifiering.

Få svar på din ansökan

Du får svar på din ansökan inom kort under våra öppettider.

Pengar på kontot

Efter din ansökan är godkänd kommer pengarna att överföras till ditt konto inom 30 minuter under våra öppettider.

Ladda ner vår app

Med appen kan du bekvämt ansöka om ytterligare kredit och hantera dina uppgifter.

Vivus.se – Din kreditlina i vardagen.

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 18 år, inneha svenskt personnummer, svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning.

Representativt exempel: Ett lån på 5 000 kr till 39 % nominell ränta med en återbetalningstid på 3 månader och 395 kr i uppläggningsavgift, totala Lägst att betala-avgifter om 300 kr ger en effektiv ränta på totalt 146,5 %.

Vid varje betalning debiteras en fast månadsränta om 3,21 % på det nominella beloppet, avgift om 395 kr samt en amortering på minst 8,33 %. Till exempel, den första delbetalningen ligger på 1132.5 SEK och sjunker till 700.26 SEK efter 3 månader om kunden väljer att betala 8.33% i enlighet med betalningsplanen. Kunden har då 3750.5 SEK kvar av kapitalet att betala i slutet på 3 månaders perioden.

Kunden kan använda krediten på en återkommande basis så länge kreditgränsen inte överskrids. Kunden kan få tillgång till krediten på obestämd tid och nyttja saldot när den betalas tillbaka. Om betalningar inte görs i enlighet med allmänna villkor, kan en årlig dröjsmålsränta på 39,48 % tillkomma, plus en påminnelseavgift på 60 kronor och en inkassoavgift om 180 kronor. Om betalning inte sker efter kravbrevet tillkommer Kronofogdekostnader om 680 kronor och eventuellt ytterligare 600 kronor för varje år Kronofogden handlägger ärendet, detta kan medföra en betalningsanmärkning. Vivus hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed.

Marknadsföringen avser en högkostnadskredit. Notera att du inte ska ansöka om att låna om du vet att du inte har möjlighet att återbetala. Om du behöver du hjälp med din ekonomi kan du vända dig till budget- och skuldrådgivare i din kommun.

Vivus är ett varumärke under 4finance AB, organisationsnummer 556790-4189. Sätesadressen är Hammarby Allé 47, 120 30 Stockholm. Vår verksamhet är ett registrerat Konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens och Konsumentverkets tillsyn.