Behöver du låna pengar snabbt? Ansök om vårt Snabblån.

Snabblån- ett enkelt sätt att låna pengar snabbt

Börjar du närma dig månadens slut och behöver låna pengar snabbt för att täcka upp för oväntade kostnader? Ansök då om vårt Snabblån. Vi erbjuder Snabblån upp till 15 000 kronor. Utbetalningen av lånet sker oftast direkt samma dag och då kan du göra vad du vill med pengarna. Så ansök om Snabblån redan idag och sluta oroa dig!

Ansök om Snabblån

Det är inte svårt att ansöka om ett Snabblån. Om du vill ansöka om ett Snabblån behöver du enbart göra tre saker:

 1. howto-icon-pc

  Registrera dig hos oss

  Om du vill ansöka om att ta ett Snabblån hos oss måste du först registrera dig online på vår hemsida. Du behöver vara minst 18 år gammal, inneha ett svenskt personnummer, mobilnummer, e-postadress och kontonummer. Vi kommer dessutom att behöva utföra en sedvanlig kreditprövning på dig.

 2. howto-icon-time

  Bekräfta din identitet

  För att vi ska kunna ta emot din ansökan om Snabblån behöver du bekräfta din identitet. Detta kan du göra antingen med hjälp av Instantor och ditt bankkonto eller så kan du välja att bli uppringd av en av våra medarbetare.

 3. howto-icon-money

  Få pengarna utbetalda på ditt konto direkt!

  På Vivus jobbar vi så snabbt vi kan med din låneansökan. Vi kan därför oftast ge dig ett besked direkt. Om vi anser att du är kreditvärdig kommer vi att överföra pengarna till ditt angivna bankkonto direkt. Det finns dock några undantag, om du inte har Handelsbanken eller Nordea kan utbetalning ta lite längre tid och dröja till nästa dag.

Låna upp till 15 000 kronor med vårt Snabblån

När du ansöker om ett Snabblån hos oss kan du låna 2000- 15 000 kronor. Hur mycket du får låna beror på din ekonomiska situation och om vi anser att du är kreditvärdig. Om det dessutom är första gången du lånar pengar hos oss får du maximalt låna 5000 kronor.

Se vilken ränta du kan få på ditt Snabblån

Vi kan neka din ansökan om Snabblån

Det finns en risk att vi inte kommer att bevilja din ansökan om att ta ett Snabblån. Att vi nekar din ansökan beror oftast på att du inte uppfyller de krav som vi ställer. Det kan dessutom bero på att du uppgivit felaktig information vid din låneansökan eller att du tidigare inte betalat tillbaka din kredit. Om så är fallet finns det alltså en risk att vi kommer att neka din ansökan om att ta ett Snabblån hos oss.

Hur betalar jag tillbaka mitt Snabblån?

Att betala tillbaka ditt Snabblån är enkelt. Du kommer varje månad att få en faktura som du måste betala. Om det skulle vara så att du skulle vilja betala tillbaka hela beloppet på en gång så kan du också göra det.

Du kan även ansöka om Snabblån i vår app

Om du föredrar att använda mobilen så kan du ladda ner vår mobil-app. I vår app kan du också ansöka om Snabblån och låna pengar snabbt. Du kan dessutom logga in på din profil och se betalda och kommande fakturor.

Fördelar med att ta ett Snabblån hos oss

Du har full kontroll

Som kund hos Vivus kan du enkelt se alla dina detaljer om din kredit via din profil. Om det skulle vara så att du skulle vilja utöka kreditbeloppet kan du också göra det där.


Vi är en säker kreditgivare

Vivus.se är en del av finanskoncernen 4finance Group. Vi är idag en av Europas ledande aktörer inom korta konsumentkrediter, såsom Snabblån. 4finance är verksamma i mer än 15 länder och har fler än 10 000 000 utgivna krediter. När du tar ett SMS-lån hos oss kan du därför känna dig trygg!


Enkel registrering

Skapa din egen profil genom att registrera dig, identifiera dig och ansöka om en kredit.


Två enkla sätt att ansöka om en kredit på

 1. Via din profil
 2. Genom att ringa in till vår kundtjänst

Flexibel återbetalning

Om du inte kan betala tillbaka hela din kredit på förfallodagen, erbjuder vi dig att delbetala, genom att betala in ”lägst att betala”.


Du har full kontroll

Du har enkelt full koll på din aktiva kredit genom att logga in på din profil.


Du ska inte ansöka om ett Snabblån för att betala andra lån

Det är viktigt att komma ihåg att Snabblån inte ska användas för att betala andra skulder, köpa saker som du egentligen inte har råd med eller som en långsiktig finansiell lösning. Läs mer om detta här.

Ansök nu