Telefonnummer
08 420 400 20
E-post
Chatta med oss
Klicka här för att chatta med en handläggare

Snabblån online

  • Vivus.se är idag ett av de ledande snabblåneföretagen i Europa. Snabblån betecknas också som SMSlån, mikrolån, telefonlån, privatlån, samt internetlån. Vivus.se har under de senaste 3 åren vuxit och blivit en av de mest populära aktörerna på marknaden. Vivus har uppnått detta genom attraktiva priser och flexibilitet på snabblån samt att erbjuda första lånet gratis till alla nya kunder. Betala endast tillbaka det du lånat! Vivus.se erbjuder idag snabblån i valörerna 1000, 2000, 3000, 4000, 5000, 6000 samt upp till 16 000 kr med en återbetalningstid på 30 dagar, med möjlighet till förlängning! Det krävs ingen säkerhet att ta detta lån.
  • Om du har ett konto i Handelsbanken eller Nordea får du dessutom pengarna direkt under helgfria vardagar! Vivus.se har som ambition att vara den bästa snabblåneaktören på alla marknader som vi opererar i. Vårt signum är kvalitet, snabbhet och seriositet. Snabblån via mobiltelefonen och internet är en marknad som har vuxit fram under den senaste 8 åren. Snabblånen har snabbt blivit en av de mest populära låneformerna tack var sin okomplicerade process och enkla tillgänglighet. Många kunder föredrar att välja denna typ av lån i stället för att gå till sin bankman och be om pengar. Detta speglar sig ofta i bankernas ovillighet att möta kundens små kapitalbehov. Oftast erbjuder bankerna lån från 10 000 SEK och uppåt vilket många anser är en för stor summa samt en för komplicerad process för att täcka ett behov på kanske 3000 SEK. Vivus.se är ett bra alternativ om man som privatperson behöver fylla på kassan någon månad eller om man upplever en oförutsägbar situation som man snabbt behöver lösa.
  • För att bli kund hos Vivus.se och ta del av snabblånen vi erbjuder våra kunder samt att kunna samla bonus går du in på www.vivus.se och registrerar dig - svårare än så är det inte. Om du har frågor angående våra snabblån går det alltid bra att ringa våran kundtjänst, där det även går bra att ansöka om ett snabblån direkt.

Vid ett exempellån om 1 000 kr med en återbetalningstid om 30 dagar är den effektiva räntan 219 %. Det totala räntebeloppet uppgår till 100 kr. Det totala beloppet att återbetala uppgår till 1 100 kr. Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Om betalning inte sker enligt de allmänna villkoren kan det tillkomma årlig dröjsmålsränta om 30 %, påminnelseavgift om 60 kr samt en inkassokostnad om 180 kr. Om en ansökan om betalningsföreläggande inges till Kronofogdemyndigheten kan ytterligare avgifter tillkomma.

Vivus är ett varumärke under 4finance AB, organisationsnummer 556790-4189. Sätesadressen är Hammarby Allé 47, 120 30 Stockholm. Vår verksamhet är registrerad hos Finansinspektionen.

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 18 år, vara svensk medborgare, inneha svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning. Första lånet är räntefritt och avgiftsfritt. Från andra lånet tas en fast ränta ut som baseras på antal dagar och det lånade beloppet. (Exempel, lån 1000 kronor, 30 dagar,100 kr ränta). Representativt exempel på effektiv ränta: 219%. För att förlänga ett lån ska en förlängningsavgift betalas in som är baserad på kapitalbeloppet. (Exempel, ett lån på 1000 kr kostar 150 kr att förlänga i 30 dagar). Om betalning inte sker enligt villkor tillkommer effektiv ränta om 30 %, påminnelseavgift om 60 kronor och en inkassokostnad om 180 kronor. Om betalning inte sker efter kravbrevet tillkommer Kronofogdekostnader om 640 kronor och eventuellt ytterligare 600 kronor för varje år Kronofogden handlägger ärendet, detta kan medföra en betalningsanmärkning. Vivus hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed.