Telefonnummer
08 420 400 20
E-post
Chatta med oss
Klicka här för att chatta med en handläggare

Privatlån 500 – 14000 kr

  • Privatlån även kallad SMS-lån, mikrolån, snabblån, mobillån, telefonlån är den senaste låne formen som vuxit fram för att möta 2000-talets behov av pengar. Privatlån relateras oftast med höga avgifter och räntor vilket har fått en negativ klang i svensk media de senast åren.
  • Men allt efter som privatlånemarknaden har vuxit har även mer seriösa aktörer gjort sig kända på marknaden. Ett av de företagen är Vivus.se. Vivus.se har idag verksamhet i Sverige och Europa. Vivus.se har gjort sig känt som en av de mest flexibla, kostnadseffektiva och seriösa privatlåneföretagen i branschen. Med sina flexibla villkor, kostnadseffektiva lösningar samt ett erbjudande om ett privatlån helt utan kostnader de 30 första dagarna har man snabbt gjort sig kända som det främsta alternativet på privatlånemarknanden.
  • Privatlån är en låneform som erbjuder korta krediter oftast under en period om 30 dagar. Privatlånen är framtagna för personer som snabbt och enkelt behöver låna pengar. Tack vare sin okomplicerade process har denna typ av privatlån snabbt seglat upp som svenskens första val när man behöver låna pengar.
  • För att få mer information om just privatlån går man enklast in på www.vivus.se och skapar en profil. Där efter kan man ta del av de erbjudanden Vivus.se har gentemot privatlånemarknaden. Man kan också enkelt och smidigt kontrollera sin kreditvärdighet samt när lånen skall vara återbetalda. Allt för att det skall bli så bekvämt som möjligt för kunden att följa sin ekonomiska situation. Det finns också alltid en möjlighet att ringa vår kundtjänst vid frågor. Det finns också möjligheten att ringa direkt till oss och ansöka om ett lån.