Telefonnummer
08 420 400 20
E-post
Chatta med oss
Klicka här för att chatta med en handläggare

Privatlån 500 – 16000 kr

  • Privatlån även kallad SMS-lån, mikrolån, snabblån, mobillån, telefonlån är den senaste låne formen som vuxit fram för att möta 2000-talets behov av pengar. Privatlån relateras oftast med höga avgifter och räntor vilket har fått en negativ klang i svensk media de senast åren.
  • Men allt efter som privatlånemarknaden har vuxit har även mer seriösa aktörer gjort sig kända på marknaden. Ett av de företagen är Vivus.se. Vivus.se har idag verksamhet i Sverige och Europa. Vivus.se har gjort sig känt som en av de mest flexibla, kostnadseffektiva och seriösa privatlåneföretagen i branschen. Med sina flexibla villkor, kostnadseffektiva lösningar samt ett erbjudande om ett privatlån helt utan kostnader de 30 första dagarna har man snabbt gjort sig kända som det främsta alternativet på privatlånemarknanden.
  • Privatlån är en låneform som erbjuder korta krediter oftast under en period om 30 dagar. Privatlånen är framtagna för personer som snabbt och enkelt behöver låna pengar. Tack vare sin okomplicerade process har denna typ av privatlån snabbt seglat upp som svenskens första val när man behöver låna pengar.
  • För att få mer information om just privatlån går man enklast in på www.vivus.se och skapar en profil. Där efter kan man ta del av de erbjudanden Vivus.se har gentemot privatlånemarknaden. Man kan också enkelt och smidigt kontrollera sin kreditvärdighet samt när lånen skall vara återbetalda. Allt för att det skall bli så bekvämt som möjligt för kunden att följa sin ekonomiska situation. Det finns också alltid en möjlighet att ringa vår kundtjänst vid frågor. Det finns också möjligheten att ringa direkt till oss och ansöka om ett lån.

Vid ett exempellån om 1 000 kr med en återbetalningstid om 30 dagar är den effektiva räntan 219 %. Det totala räntebeloppet uppgår till 100 kr. Det totala beloppet att återbetala uppgår till 1 100 kr. Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Om betalning inte sker enligt de allmänna villkoren kan det tillkomma årlig dröjsmålsränta om 30 %, påminnelseavgift om 60 kr samt en inkassokostnad om 180 kr. Om en ansökan om betalningsföreläggande inges till Kronofogdemyndigheten kan ytterligare avgifter tillkomma.

Vivus är ett varumärke under 4finance AB, organisationsnummer 556790-4189. Sätesadressen är Hammarby Allé 47, 120 30 Stockholm. Vår verksamhet är registrerad hos Finansinspektionen.

De villkor som gäller är; sökanden måste vara minst 18 år, vara svensk medborgare, inneha svenskt mobilnummer och svenskt kontonummer samt genomgå en sedvanlig kreditprövning. Första lånet är räntefritt och avgiftsfritt. Från andra lånet tas en fast ränta ut som baseras på antal dagar och det lånade beloppet. (Exempel, lån 1000 kronor, 30 dagar,100 kr ränta). Representativt exempel på effektiv ränta: 219%. För att förlänga ett lån ska en förlängningsavgift betalas in som är baserad på kapitalbeloppet. (Exempel, ett lån på 1000 kr kostar 150 kr att förlänga i 30 dagar). Om betalning inte sker enligt villkor tillkommer effektiv ränta om 30 %, påminnelseavgift om 60 kronor och en inkassokostnad om 180 kronor. Om betalning inte sker efter kravbrevet tillkommer Kronofogdekostnader om 640 kronor och eventuellt ytterligare 600 kronor för varje år Kronofogden handlägger ärendet, detta kan medföra en betalningsanmärkning. Vivus hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed.