Telefonnummer
08 420 400 20
E-post
Chatta med oss
Klicka här för att chatta med en handläggare

Privatlån 500 – 16000 kr

  • Privatlån även kallad SMS-lån, mikrolån, snabblån, mobillån, telefonlån är den senaste låne formen som vuxit fram för att möta 2000-talets behov av pengar. Privatlån relateras oftast med höga avgifter och räntor vilket har fått en negativ klang i svensk media de senast åren.
  • Men allt efter som privatlånemarknaden har vuxit har även mer seriösa aktörer gjort sig kända på marknaden. Ett av de företagen är Vivus.se. Vivus.se har idag verksamhet i Sverige och Europa. Vivus.se har gjort sig känt som en av de mest flexibla, kostnadseffektiva och seriösa privatlåneföretagen i branschen. Med sina flexibla villkor, kostnadseffektiva lösningar samt ett erbjudande om ett privatlån helt utan kostnader de 30 första dagarna har man snabbt gjort sig kända som det främsta alternativet på privatlånemarknanden.
  • Privatlån är en låneform som erbjuder korta krediter oftast under en period om 30 dagar. Privatlånen är framtagna för personer som snabbt och enkelt behöver låna pengar. Tack vare sin okomplicerade process har denna typ av privatlån snabbt seglat upp som svenskens första val när man behöver låna pengar.
  • För att få mer information om just privatlån går man enklast in på www.vivus.se och skapar en profil. Där efter kan man ta del av de erbjudanden Vivus.se har gentemot privatlånemarknaden. Man kan också enkelt och smidigt kontrollera sin kreditvärdighet samt när lånen skall vara återbetalda. Allt för att det skall bli så bekvämt som möjligt för kunden att följa sin ekonomiska situation. Det finns också alltid en möjlighet att ringa vår kundtjänst vid frågor. Det finns också möjligheten att ringa direkt till oss och ansöka om ett lån.

Villkor: Sökanden måste vara minst 18 år, inneha svenskt personnummer, mobilnummer och kontonummer samt genomgå sedvanlig kreditprövning. Vid ett exempellån om 5 000 kr med en återbetalningstid om 30 dagar är månadsräntan 10%, beräknat som representativ effektiv ränta: 218,9 %. Det totala räntebeloppet uppgår till 500 kr. Det totala beloppet att återbetala uppgår till 5 500 kr. Varken uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer. Det första lånet är räntefritt och avgiftsfritt inom en låneperiod av max 30 dagar. Om betalning inte sker enligt de allmänna villkoren kan det tillkomma en årlig dröjsmålsränta om 30 %, förseningsavgift om 125 kr, påminnelseavgift om 60 kr samt en inkassokostnad om 180 kr. Om en ansökan om betalningsföreläggande inges till Kronofogdemyndigheten kan ytterligare avgifter tillkomma. För att skjuta fram förfallodatumet på ett lån ska en månadsränta om 15 % betalas in som är baserad på kapitalbeloppet. Vid ett exempellån där återbetalningen önskas delbetalas av, om 5 000 kr med en återbetalningstid om 12 månader, är den effektiva räntan 417 %. Det totala räntebeloppet uppgår till 5 375 kr. Det totala beloppet att återbetala uppgår i detta fall till 10 375 kr. Om betalning inte sker enligt de allmänna villkoren kan det tillkomma årlig dröjsmålsränta om 30 %, förseningsavgift om 125 kr, påminnelseavgift om 60 kr samt en inkassokostnad om 180 kr. Om en ansökan om betalningsföreläggande inges till Kronofogdemyndigheten kan ytterligare avgifter tillkomma. Vivus hanterar sina kravärenden i enlighet med gällande lagstiftning och enligt god inkassosed.

Vivus är ett varumärke under 4finance AB, organisationsnummer 556790-4189. Sätesadressen är Hammarby Allé 47, 120 30 Stockholm. Vår verksamhet är registrerad hos Finansinspektionen.