PENGAR TILL DEN MODERNA MÄNNISKAN

Vissa av oss tycker om oliver, vissa av oss gör det inte. Vissa är snabba, andra lite mer tillbakalutade. Vissa av oss… Ja, ni förstår poängen. Det vi försöker säga är att i vår moderna värld finns alla typer av människor och personligheter. Vi har alla olika behov, åsikter och förväntningar i livet. Vi finns här för alla och vi utmanar det traditionella sättet. Vi finns här för de människor som anser att pengar och finansiella tjänster ska vara enkla, bekväma och lättillgängliga. Med enkla online tjänster som finns tillgängliga 24 timmar om dygnet, finns vi här för alla olika typer av människor i dagens samhälle.

Träffa dagens olika personligheter:

hare_head

Den Snabba:

Den snabba lever livet i hög hastighet. Saker och ting behöver hända på en gång… Inte senare. De är inte vana med att behöva vänta på någonting. Dessa personer är medvetna om att vi endast lever en gång och vill leva livet till fullo. De får kickar av alla olika sorters sporter och utomhusaktiviteter, det är detta som håller den snabba på gott humör och dessutom vältränad. Det enda som den snabba inte tycker om är när något går långsamt. De gillar helt enkelt inte bortkastad tid.


koala_head

Den Avslappnade:

Den avslappnade är en mycket lättsam person. De söker bekvämlighet och älskar de små glädjeämnena i livet så som god mat, vin, bra böcker samt att dagdrömma. Trots att den avslappnade hela tiden verkar lugn på utsidan, så arbetar hjärnan konstant med att hitta nya sätt för avslappning. För vissa kan första intrycket vara att den avslappnade verkar lat, men egentligen är detta inte lathet utan smarthet. De vet att vi inte vinner genom att stressa.


maki_head

Den Misstänksamma:

Den misstänksamma är skeptisk till det mesta och vägrar tro på någonting utan att ha upplevt det själv. Så vitt de vet, kan allt runt omkring oss vara en enda stor konspiration. För dessa personer finns inget säkert i livet förutom det faktum att konstiga saker kan och kommer plötsligt att ske. Den misstänksamma tror på att vara medveten, förberedd och försiktig för att klara sig genom livet. Motto för denna sorts personlighet skulle kunna vara: ”Nej, det där kommer troligtvis inte att fungera”.


cat_head

Den Avancerade:

Den avancerade är väldigt mån om att hitta egna sätt att göra saker på, grundat på egna kunskaper och erfarenheter. De brukar ofta hitta genvägar för att ta sig dit de vill i livet. Den avancerade tror på att det finns oändligt många möjligheter i livet för den som söker, så de utmanar hela tiden det traditionella sättet att göra saker på. Troligtvis har den avancerade all den senaste tekniken – det är ju trots allt 2000-talet.


owl_head

Den Vise:

Den vise vet oftast lite om allt. De är ungefär som vandrade uppslagsverk. De trivs när de får hjälpa andra människor och när de får hitta svar på de allra svåraste frågorna. Trots att de oftast är extremt smarta är de ändå ödmjuka. De håller sig lugna, trevliga och lyssnar alltid på andra människors åsikter. Faktiskt så händer det att även den vise ändrar sin åsikt om de blir tillräckligt övertygade av någon annan.