Vem är du ute i snön?

Vilken typ av person är du när det gäller att ha kul i snön? Ett proffs? En nybörjare?
Om du behöver bevis för dina vänner, eller om du bara är nyfiken – svara då på dessa frågor och vi kommer att berätta vem du är ute i backen.

 

Vilken är den perfekta dagen i backen?

Vad gör du om det verkligen snöar?

Puckelpist! Vad gör du?

Vad gör du efter en dags skidåkning?

Vad har du i ryggsäcken?

Off pist?

Vem är du ute i snön?
Proffs skidåkare

Detta är inte din första gång i backen. Du har åkt skidor större delen av ditt liv och du är bra på det. Du är kung i backarna och du vet det. ... Alla andra vet det också för du har visat dina GoPro-videor en miljon gånger redan.
Snowboardåkaren

Du är den coola grabben på skolan! Vad är viktigare - klädseln eller själva brädan? Du vet förmodligen redan svaret. Din outfit och utrustning är lika cool som dina skickligheter. Du är så mycket häftigare än skidåkaren! Åtminstone tror du att du är ... Och det räknas också!
Jag är endast här för after ski

Åka skidor? Visst, jag menar att du inte har något emot att åka lite. Du anländer till backen lite före lunch så att du kan få ett åk eller två färdiga före dagens första dryck. Är det klockan fyra ännu? HEEEEEY, HEEEY BABY (Du vet vad det betyder)
Nybörjaren

Det är första eller kanske andra gången du åker skidor. Du är entusiastisk och vill köra, men du måste lära dig att gå innan du kan springa. Hittills vet du hur man får på sig skidorna och när det går fort i backarna låter det aaaaaiii hela vägen ner. Fortsätt - du har snart det här!
Krascharen

Skidor eller snowboard? Kanske skulle en släde vara bättre för dig … Du är som bambi på hal is och det är inte säkert för dig eller folket runt dig! Allt vi kan säga är att det är trevligt att du är här, men ha på sig något neonfärgat så att vi alla kan ta oss ur vägen innan du dundrar ner för backen!

Share your Results: