Trumfkortet i bakfickan: ta mobillån på vår app- Vivus.se

Oväntade utgifter brukar dyka upp väldigt olägligt. Det vet du nog av erfarenhet. Som till exempel när du är på väg till jobbet och helt plötsligt får motorstopp. Eller när du njuter av ditt livs skönaste semester och reskassan tar slut två dagar innan lönen kommer.
Det moderna livet kräver att man har tillgång till extrapengar även när man inte är hemma. Vi på Vivus.se använder den nyaste, smidigaste och säkraste teknologin och har utvecklat vår mobilapp så att du alltid har ett trumfkort med dig när du är ute och far.

Häng med

En dryg 40% av köp som svenskar gör online sker via mobiler och trenden med mobila transaktioner fortsätter att växa snabbt1. Nu kan du även enkelt, säkert och diskret använda Vivus.se-produkter på mobilen, tack vare vår app. Denna applikation är särskilt utvecklad för dig som lätt måste kunna parera en oväntad avgift när du inte är hemma. Det lönar sig att hänga med i utvecklingen!

Pionjärer

Vi på Vivus.se är pionjärer som jobbar stenhårt med att förbättra det vi erbjuder alltefter teknologins möjligheter. Vi är ledande på marknaden och vi förstår att stressiga situationer parerar bättre om man har ekonomiska lösningar. Därför satsar vi stenhårt på utveckling av teknologin. När det behövs ska det ska gå snabbt och enkelt att få pengar in på kontot.

Undvik snöbollseffekter

Snabblån är till för dig som vill göra livet lite lättare och lite tryggare. En stressituation blir ju omåttligt mycket värre om du inte har pengar tillgängligt. Då kan snöbollseffekter uppstå och stressen skjuta i höjden – just när det lönar sig att hålla sig lugn.

Klipp till

Samtidigt finns det värdefulla chanser i livet som du inte vill missa. Du kanske är ute och handlar och ser att något som du alltid velat köpa just nu är till salu. Eller så är du ute med kollegor och chefen då du inser att du måste vara med hela kvällen för att hänga med snacket.

Trumfkortet i bakfickan

Statistik visar på att var femte hushåll i Sverige saknar en buffert för oförutsedda utgifter. Siffran visar att ett litet bakslag kan plötsligt ställa till det och att många ibland måste avstå från viktiga chanser i livet.
Vivus.se-appen ligger som ett trumfkort i bakfickan. Det känns skönt att veta att du kan ta fram den när den behövs som mest.

1Källa: EMAIL IN MOBILE DEVICES 2014, Apsis