Låna 6000 kr

Låna 6000 kr

Det går snabbt och är smidigt att låna 6000 kr av Vivus. Läs det här blogginlägget för att ta reda på hur du ska göra och för att få veta mer om lånet.

Funderar du på att låna 6000 kr?

Har du under lång tid varit sugen på att köpa ett bra grafikkort till datorn? Längtar du efter en solsemester eller har det blivit rea på sängen du gått och kikat på ett tag? Vi erbjuder dig att låna 6000 kr av oss. Låneprocessen är snabb och enkel och du kan få pengarna redan idag. Ring oss nu för att ansöka om att låna 6000 kr!

Låna 6000 kr och bestäm själv vad du ska göra med pengarna

Du är helt fri att själv bestämma vad du ska göra med pengarna du lånar av oss eftersom du inte behöver någon säkerhet för lånet. Du behöver inte ens uppge vad du vill använda pengarna till när du ansöker om att låna 6000 kr. Kanske vill du köpa en ny cykel? Kanske vill du resa till solen eller köpa en ny möbel? Kanske vet du inte exakt vad du vill göra än?

Det är ingen brådska med besluten. Ansök om att låna 6000 kr idag och bestäm dig senare!

Så här lätt är det att låna 6000 kr

För dig som funderar på att låna 6000 kr har vi goda besked: Det är mycket enkelt och smidigt att låna pengar av oss! Du behöver bara genomföra följande tre steg för att ansöka om att låna 6000 kr:

  1. Registrera dig

För att registrera dig måste du vara minst 18 år och ha ett svenskt personnummer, mobilnummer och kontonummer. Du måste också ha en e-postadress. När du ansöker om att låna 6000 kr av oss kommer vi också göra en kreditupplysning på dig – att låna utan UC är därför inte möjligt. Att registrera sig går fort och är enkelt.

  1. Bekräfta din identitet

Efter att du har registrerat dig måste du kunna bekräfta din identitet. Det går att göra på två sätt, antingen via Instantor och ditt bankkonto eller att någon av våra medarbetare ringer upp dig. Du väljer själv vilket sätt du vill bekräfta din identitet på.

  1. Du får 6000 kr på ditt konto!

Du kan räkna med att vi gör vårt yttersta för att behandla din låneansökan så fort som möjligt. Därför kan vi ofta ge dig ett besked om lånet direkt. Om vi godkänner din ansökan om att låna 6000 kr är chansen stor att vi kan föra över pengarna till ditt konto redan samma dag. Det går fort och är smidigt att låna 6000 kr av oss!

Är det första gången du lånar?

I så fall kan du ansöka om att maximalt låna 5000 kr. Detta innebär att du kan låna 6000 kr efter att ditt första lån är återbetalat. Lånebeloppet är lägre för nya kunder eftersom vi som ansvarfull kreditgivare inte vill försätta dig i en ekonomisk situation du inte klarar av. Efter du har godkänts att få låna 6000 kr kan du ansöka om att låna mellan 2000 – 15 000 kr.

Vad skulle det kosta att låna 6000 kr? Räkna via länken!

Lånekalkylatorn räknar fram vad det månatligen skulle kosta dig att låna 6000 kr av oss. Det går snabbt att se månadskostnaden och du kan enkelt jämföra priset på olika lån. Det som främst avgör månadskostnaden är hur lång kreditperiod du väljer. Testa därför ändra i reglagen för att hitta det lån som passar dig bäst!

Det är enkelt att betala tillbaka ditt lån

Det är smidigt att återbetala ett lån från oss. En gång per månad skickar vi en faktura till dig. Givetvis får du betala tillbaka ett större belopp om du skulle önska det. För att hålla koll på din kredit kan du enkelt logga in på din profil. Där får du en bra överblick över dina kommande och betalda fakturor.